• 瀏覽: 1,440
  • 回覆: 26
+2
全國人大常委會今日(11日)決議,授權特區政府可按框架標準取消不達標議員的資格,特區政府隨即宣布即時取消楊岳橋、郭榮鏗、

真係太高興!一次過解決晒呢班垃圾!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201111/bkn-20201111170948520-1111_00822_001.html

好似唔見豬西迪喎

何君堯議員請代全體犯民寫好辭職信,以防萬一佢地話唔識字,或者唔識寫。😁😁😁

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-11-11 07:48 PM 發表
好似唔見豬西迪喎
佢都冇留任,

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-11-11 07:47 PM 發表
全國人大常委會今日(11日)決議,授權特區政府可按框架標準取消不達標議員的資格,特區政府隨即宣布即時取消楊岳橋、郭榮鏗、

真係太高興!一次過解決晒呢班垃圾!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201111/bkn-20201111170948520-1111_00822_001.html
之前扮晒野做假民調留任,都係為左呢一刻

大家都好,你唔退,新一代反對派無得上。。反對派都要講下現實既,下下鬥死,政府會怕你?比曬你話事好唔好

唔係即日仲要明日,都唔係同月同日退

引用:
原帖由 火鳥狂迷 於 2020-11-11 07:50 PM 發表

佢都冇留任,
係喎

差點忘記添

一於全部永禁呢D人再參選

犯民一直以為有外國撐腰,就目無國家,狂妄自大,以為中央會怕西方!在一九年之前或者會;但一九年後,中央已經揸正嚟做。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-11-11 07:53 PM 發表
大家都好,你唔退,新一代反對派無得上。。反對派都要講下現實既,下下鬥死,政府會怕你?比曬你話事好唔好
佢地見盲進黨都係咁樣偷左個省長黎做,咁佢地咪照辦煮碗囉。😄😄😄

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-11-11 07:54 PM 發表

係喎

差點忘記添

一於全部永禁呢D人再參選
果4位肯定
另外果D⋯⋯
下年遞交參選表格時⋯⋯
咪知囉

好事

附件

20201021_151827.jpg(69.27 KB)

引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-11-11 07:54 PM 發表
俾一晚時間諗一諗計,睇吓有冇灣轉,可以繼續留低 😏😏😏😏

引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-11-11 07:54 PM 發表
我估因為今日已經冇人收辭職信。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]