• 瀏覽: 754
  • 回覆: 16
都話係大陸仲票
特朗普隨時會翻盤

吓!我由1月帶到而家你而家先講!

呢條拜登比較正常,我開始擔心美國再次強大

侵侵加油呀!唔好下台呀!

引用:
原帖由 茶店老闆 於 2020-11-10 02:29 PM 發表
都話係大陸仲票
特朗普隨時會翻盤
亂講係人都識拉,我夠可以講吹脹呀

終於有個正常總統
比起傻侵唔駛帶口罩滴露法抗疫
高下立見

引用:
原帖由 茶店老闆 於 2020-11-10 02:29 PM 發表
都話係大陸仲票
特朗普隨時會翻盤
咁大陸咪好叻咯?堂堂大美國都搞得到。

呢條死老野係咁放負, 想點吖??

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-11-10 10:55 PM 發表
突然間想雞佬連任,想鹵味人快啲滅蟈.
有點難........除非有鐵證............否則無人會用美國百幾年的選舉制度陪葬.....!!
你要知道美國的選民是自願性..........並不是強制性.......!!

現在有一群年青人積極參與.........之後你說是貪污的選舉.........他們就尷尬了....!!
即使你說伸張正義都無用.............跟非洲的選舉有什麼分別....!!

引用:
都話係大陸仲票
特朗普隨時會翻盤
係咪種比侵侵?
拜登叫人戴口罩,疫情好轉實離搞中國。
係我就種比侵侵,每日30萬不是夢。
結果查到川建國舞弊就慘囉。
其實最有可能查到 ...兩個都舞弊。

我反而擔心美國經濟崩潰,你睇失業人口颩升,無錢交租要逼遷,食物銀行供不應求。美國人自己都講:活在第三世界國家中。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]