• 瀏覽: 25,803
  • 回覆: 327
  • 追帖: 1
+13
引用:
原帖由 新手助人協會 於 2020-11-10 03:00 PM 發表
政治野隨時180度轉變。侵侵制裁登登放生!
登登可以攞嚟做籌碼,同北京講數~

引用:
原帖由 Hotdrink829 於 2020-11-10 01:10 PM 發表

除了幾個內地官員,部份是本地警務人員。可能係見到警方仲有濫權/濫捕情況,所以下令制栽。
警方應加強執法指引,小心案件內要有足夠證據及合情合理才執法。減少濫捕濫控情況,期望未來可以改善關係。
關乜事。依家係美國同中國鬥法,攞香港做磨心。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-11-10 01:00 PM 發表

我見到林奠個仔急急腳離開美國囉。
唔走?
等被你老屈,做人質咩

https://youtu.be/ML1YhcJIHwc

https://youtu.be/qjvqf8cknT8

附件

51h63FtvbEL._SX332_BO1(38.03 KB)

51h63FtvbEL._SX332_BO1

喂!!!香港國安處你地系咪要查下警務處個伺服器仲乜系老美??特首辦個伺服器仲系亞馬遜!!!

引用:
原帖由 Versailles 於 2020-11-10 07:44 發表
都係想問 其實呢種制裁有咩實際作用
嘥鳩氣

引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-11-10 04:00 AM 發表
美國財政部宣布因應香港的情況,對另外4人實施制裁,以示不滿壓制香港特區的不同政見人士。

被制裁的4人,包括警務處國家安全處副處長劉賜蕙、警務處國家安全處高級警司李桂華、港澳辦副主任鄧中華,以及中央政府駐港國安公署副署長李江舟。

美國財政部在網站,公開4人的個人資料。

美國政府早前已經就中國政府對香港實施《國家安全法》等,暫停與香港特區的引渡條約、取消香港的特殊待遇,亦宣布制裁行政長官林鄭月娥 ...
不如直接用核彈

引用:
原帖由 yat69 於 2020-11-10 05:28 AM 發表

美國都七下七下,制乜嘢裁呀
一樣咁岀糧,一樣咁開心,你制裁到乜丫,
比d7頭打飛機

打撚完,射左都係冇野發生

引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-11-10 04:00 AM 發表
美國財政部宣布因應香港的情況,對另外4人實施制裁,以示不滿壓制香港特區的不同政見人士。

被制裁的4人,包括警務處國家安全處副處長劉賜蕙、警務處國家安全處高級警司李桂華、港澳辦副主任鄧中華,以及中央政府駐港國安公署副署長李江舟。

美國財政部在網站,公開4人的個人資料。

美國政府早前已經就中國政府對香港實施《國家安全法》等,暫停與香港特區的引渡條約、取消香港的特殊待遇,亦宣布制裁行政長官林鄭月娥 ...
個情報中心要執笠
啲曱甴棋子又被警察拉曬
垃圾會啲戲子又被DQ
連啲教畜都無得撈

咁唯有發吓爛渣,發洩吓喇
🇱🇷 First

真係唔L底啦,傻侵輸左都要被制裁

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-11-11 11:47 AM 發表
真係唔L底啦,傻侵輸左都要被制裁
任期仲有兩個月,慢慢同你玩!

柒完啦

老美昨日就裁判中港4位官員,今日中國就還就DQ 4個老美漢奸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]