• 瀏覽: 16,854
  • 回覆: 149
+9
台灣海軍陸戰隊此前曾在「聯合登陸作戰」操演中發生翻舟意外,造成3死1重傷。據台媒最新消息傳出,台海軍總部證實美國海軍陸戰隊赴台,今天(9日)起教授台軍突擊舟等作戰課程。

好了,台灣巳作出最後的挑釁,中共中央是否真的會出兵(梧桐)呢!?

新聞來源連結:

https://www.wenweipo.com/a/20201 ... b0fede7f7a7693.html

順應天命而盡力為 ,凡事做人不問良心莫問鬼神 ,
只要努力定能找到自己的一片天空

我們的煩惱本空,罪業本無自性,識心寂滅,沒有妄想動念處,就是正覺,就是佛道。
如果能夠保持一顆平實不亂的真心,佛性當下就會開顯。
今次民進黨高調話比中共知,美軍就係到,夠膽就過來打吧!?

台灣避到翻舟?!

繼早前日本沖繩美軍基地爆發新冠疫情感染沖繩市民後,美軍將又一次以新冠病毒入侵孤島了!

引用:
原帖由 siuhung 於 2020-11-9 12:20 PM 發表
繼早前日本沖繩美軍基地爆發新冠疫情感染沖繩市民後,美軍將又一次以新冠病毒入侵孤島了!
今次唔同,民進黨依家出現咗睇少中共,現時民進黨如此高調就係笑大陸無料到,根本唔敢打台灣!

引用:
原帖由 59804774 於 2020-11-9 12:32 PM 發表
菜陰門話,收咗好多香港曱甴狗,賓周太細,要美國香腸頂下先,樽都無夠大塞陰門腫桶
今次菜婆擺明撩扙打,又睇吓中共中央條紅線有幾底。。。
如果中共咁都唔出手,咁以後都唔洗再同人講乜叉(梧桐)啦!

樓主同台灣人有血海深仇 ?
戰爭爆發,死既都係台灣人,好野
想幫侵侵做戰時總統
都唔使咁架

引用:
原帖由 man152 於 2020-11-9 12:50 PM 發表
樓主同台灣人有血海深仇 ?
戰爭爆發,死既都係台灣人,好野
想幫侵侵做戰時總統
都唔使咁架
你上微博睇吓吧!

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-11-9 12:52 PM 發表

你上微博睇吓吧!
唔關新聞事,你#2講乜野???

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-11-9 12:02 PM 發表
今次民進黨高調話比中共知,美軍就係到,夠膽就過來打吧!?
尾軍過來係準備幫菜陰魂流亡做準備的

我系阿爺會打個電話比拜登,叫佢搞店,你搞唔店,我就開打,到時就比肥特有機連任

引用:
原帖由 man152 於 2020-11-9 12:57 PM 發表

唔關新聞事,你#2講乜野???
在下不針對台灣只針對民進黨,在下的確非常恨民進黨在舊年推動香港黑暴,使一個如此繁華嘅香港出現如此巨大的社會撕裂。。。

民進黨當局既然如此高調,就要預咗後果係乜!
你明唔明!?
另,阿爺一直都唔想血洗台灣,只要抬菜婆人頭出嚟,乜都可以傾。。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]