• 瀏覽: 8,642
  • 回覆: 70
+8
引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-11-8 08:04 PM 發表
打佢落嚟啦,唔敢呀?
講呢啲?大陸無人機呆仔都唔敢打啦。

呆蛙軍方發左廣播擊退解放軍未

呆娃用掃把打,哈

引用:
原帖由 漆哥 於 2020-11-8 07:59 PM 發表
菜乾發咗賀電未?
菜乾發咗Twitter。
有人話「不太妙」。
https://www.chinatimes.com/realt ... recmd_p09&chdtv
https://www.chinatimes.com/realt ... 002339-260407?chdtv

阿爺表明了對台的立場, 話之美國是誰做腫桶, 也會對台灣騙子島繼續強硬及不客氣... 戰機導彈隨時招呼台灣騙子島...

這樣的炒作就省省吧...........拜燈是政治老手..........由80年代已經走到今天...!!
台灣的將介石的手段他也是知道..........何況是綠海龜這樣毛都未生整的政治生物...!!
安靜點保證不弄死你.........最少綠海龜有點價值......弄死浪費....!!

但如果綠海龜非要作死...........那麼離黃泉很近呀.....!!
在老手前面前弄這小學雞的作派.........有意思嗎....!!

引用:
原帖由 59804774 於 2020-11-8 06:36 PM 發表
臺娃驚到出屎
哈哈哈,下面嗰啲係咪呆軍?

附件

4211d35d61730160126ff7042c509eeb.jpg(63.62 KB)

引用:
原帖由 buomjwit 於 2020-11-8 08:55 PM 發表

哈哈哈,下面嗰啲係咪呆軍?
親!!

不知你到底想表達什么??

圖中人物 都沒有臂章及領花 都不是現役軍人喔!!

引用:
原帖由 59804774 於 2020-11-8 07:13 PM 發表

香肛仔變性了
香肛仔個肛任人出入。。。

引用:
原帖由 強仔316 於 2020-11-8 07:42 PM 發表

秘密協議你都知?你係中南海?還是cia ? 香討真係名人輩出!
出名肛門生在口。。。。

大陸積極備戰

引用:
原帖由 自閉兒 於 2020-11-8 20:18 發表
Trump 輸左,除時搞亂檔,等下任執屎……不得不防。
x2 中國提防傻侵玩野

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-11-8 06:25 PM 發表
代表乜
除非打真仗,咁就選擇企位,台灣同侵黨決定企埋一齊,仲出埋兵,佈處軍事,仲代表咩?
正常情況,邊有人叫人埋堆,唯一就係........

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]