• 瀏覽: 548
  • 回覆: 15
人類史上最驚心動魄的美國大選,11月3日投票程序落幕,但選舉並未結束,另一場法律大戰帷幕已徐徐開啟。鹿死誰手,牽動世人心魂。中國民間修行人指,人間各種正義力量將大展身手共挺川普,擺局設陣,預測正神的力量即將全部會出現;川普「亂中取勝,越亂越勝,不戰而勝,勝選連任已板上釘釘」。

大紀元報導指民間神人借真神正神之力打救特朗普。
果然大紀元係神報,連神既意思都接收到🤣😂

新聞來源連結:
https://www.epochtimes.com/b5/20/11/7/n12532904.htm

嘩!滿天神佛下凡間

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-11-8 05:48 PM 發表
嘩!滿天神佛下凡間
係呀,吾支持特生就會被神打救

看來法輪功將會在美國遭到滅絕了,拜登當選之後,法輪功會被美國新政府定性為恐怖組織,所有法輪功學員都會被捉拿。

點解支持侵侵都係呢種人? 唔係傻就係瘋= =

引用:
原帖由 K2020 於 2020-11-8 06:15 PM 發表
呢啲叫物以類聚

大紀元都幫你侵侵唔到

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-11-8 06:33 PM 發表
大紀元都幫你侵侵唔到
過完侵侵個任期,大紀元會被拉人封鋪,到時就係侵侵都幫你大紀元吾到

引用:
原帖由 NC99999o-n99 於 8-11-2020 05:44 PM 發表
人類史上最驚心動魄的美國大選,11月3日投票程序落幕,但選舉並未結束,另一場法律大戰帷幕已徐徐開啟。鹿死誰手,牽動世人心魂。中國民間修行人指,人間各種正義力量將大展身手共挺川普,擺局設陣,預測正神的力量即將全部會出現;川普「亂中取勝,越亂越勝,不戰而勝,勝選連任已板上釘釘」。

大紀元報導指民間神人借真神正神之力打救特朗普。
果然大紀元係神報,連神既意思都接收到🤣😂

新聞 ...
如果李洪志老師肯出手相助,侵侵應可反敗為勝

犀利,要唔要出埋姜子牙、太上老君、元始天尊同通天教主?

引用:
原帖由 K2020 於 2020-11-8 06:15 PM 發表
https://youtu.be/I4daeEacIVI

各國法輪功學員面臨失業

或者請埋旺角彌敦道同亞皆老街交界個位阿嬸幫下手。

就係唔知點解法輪功企硬侵侵個邊, 好似一定要同民主黨死過

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]