• 瀏覽: 9,766
  • 回覆: 109
+3
「黃色經濟圈」啲「黃店」一再告急同執笠,攬炒派近日吹雞搞所謂「懲罰祭」妄圖救「黃圈」,但所謂長貧難顧,點救都係無效㗎。fb專頁「11.26爆買日|懲罰師出動!」正召集黃店,居然話「適逢11月26日美國感恩節,我哋呼籲大家11月26-29日期間,一連四日都幫襯唔同黃店」........

中國大陸有官員曾經嘲笑「黃色經濟圈」只不過笑話一個。

如今看到所謂「爆買救黃圈」新聞,深感果如人言。

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202011/07/AP5fa65b8ae4b090b2288172df.html

不甘寂寞,極端無聊。

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2020-11-7 09:14 PM 發表
睇下點, 不過我準備呢兩日上淘寶睇定有乜順野 11.11 執平貨. 老尾 "咁因折" 今年仲暴動緊.
黃店遲早被清算

攬炒派踢喼小組已經準備 好

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-11-7 09:20 PM 發表

11796050 黃店遲早被清算
攬炒派傘陣小組已經準備好  

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2020-11-7 09:14 PM 發表
睇下點, 不過我準備呢兩日上淘寶睇定有乜順野 11.11 執平貨. 老尾 "咁因折" 今年仲暴動緊.
攬炒派點火小組已經準備好  

引用:
原帖由 東方紅 於 2020-11-7 09:08 PM 發表
不甘寂寞,極端無聊。
攬炒派爆玻璃小組已經準備好

黃店只有死路一條

一年救得一丶二日,有鬼用咩!毒果又嗌救命啦,曱甴快啲去買多幾份救救肥佬黎啦!

懲罰祭 同 爆買 有咩關係

攬炒派12人快艇小組已經準備好  !
另已備大量人仔去鹽田買日用品!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-11-7 09:01 PM 發表
「黃色經濟圈」啲「黃店」一再告急同執笠,攬炒派近日吹雞搞所謂「懲罰祭」妄圖救「黃圈」,但所謂長貧難顧,點救都係無效㗎。fb專頁「11.26爆買日|懲罰師出動!」正召集黃店,居然話「適逢11月26日美國感恩節,我哋呼籲大家11月26-29日期間,一連四日都幫襯唔同黃店」........

中國大陸有官員曾經嘲笑「黃色經濟圈」只不過笑話一個。

如今看到所謂「爆買救黃圈」新聞,深感果如 ...
昆水日,idea幾好,反正黃水易得

用東江水的黃食店算黃店?

有雙十一 10%當你羸好冇

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]