• 瀏覽: 3,806
  • 回覆: 70
+2
美國大選結果尚未塵埃落定,選情轉壞的總統特朗普競選團隊已在多州打起法律戰。英媒周五(6日)引述消息報道,特朗普所屬的共和

共和黨班 SEAFOOD 鬼要搏癲佬入主白宮,屆時才可本利歸還。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20201107/bkn-20201107100104653-1107_00972_001.html

甘得意, 搞香港就用公數係甘pump黎比班肥佬賤民, 依家搞法律戰就玩眾籌, 原來真係美國都幾錫香港

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2020-11-7 08:15 PM 發表
美國大選結果尚未塵埃落定,選情轉壞的總統特朗普競選團隊已在多州打起法律戰。英媒周五(6日)引述消息報道,特朗普所屬的共和

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20201107/photo/bkn-20201107100104653-1107_00972_001_01b.jpg?20201107200152

共和黨班 SEAFOOD 鬼要搏癲佬入主白宮,屆時才 ...
又是衆酬,六千萬票每人唔洗一蚊。旗下律師又肥仔。

益哂啲律師

又籌旗
吖!我唔知喺邊度成日見到籌旗呢兩個字呢?
下台前都賺番筆,近5億港幣喎!公民袋快啲飛過去接生意啦

晤使自己畀,老蟹都玩大佢,玩足4年🤣

金權政治帝國。

侵侵咁有米都要眾籌

引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-11-7 10:51 PM 發表
侵侵咁有米都要眾籌
李卓淫呃足三十年都要眾籌

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-11-7 11:00 PM 發表

李卓淫呃足三十年都要眾籌
人地個啲叫正字獻金🤔🤔

打咩官司姐??你侵覺有舞弊咪去報警囉!!!美國D普通法俾你亂用既咩??

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-11-7 11:04 PM 發表

人地個啲叫正字獻金🤔🤔
都係一個呃鳩傻仔既名詞吧

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-11-7 11:08 PM 發表

都係一個呃鳩傻仔既名詞吧
美麗的名字🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-11-7 11:04 PM 發表

人地個啲叫正字獻金🤔🤔
嗰d叫遺留獻金

侵侵唔輸得

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]