• 瀏覽: 1,530
  • 回覆: 15
《頭條日報》獨家報導、傳媒人柳俊江於本月9日在觀塘偉業街亞金南洋茶室、因與妻子的男性朋友打鬥而遭警方拘捕。

消息稱,柳俊江正與其妻雷康怡鬧離婚,已分居。於2020年9月9日晚上,當雷與一名25歲男友人於上址食飯,柳突然出現, 並與該無業男發生爭執。 雙方繼而拳毆對方,兩人面部及手部受傷,警方到場將兩人拘捕,雙方已獲保釋候查,雷康怡在案件中並未牽涉打鬥中。
柳俊江在7.21元朗事件中聲稱到場救朋友,結果自己頭部受傷,事後柳俊江表明反對一切暴力,他則涉嫌公眾地方打架被捕...

柳俊江正與其妻雷康怡鬧離婚,已分居。柳俊江IG圖片

https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1876559/即時-港聞-獨家-涉與妻子小鮮肉友人互毆-柳俊江被警方拘捕

阿柳生都幾風趣啵,表明反對一切暴力,
自己就在公眾地方打架,真係口不對心。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-11-7 01:42 PM 發表
《頭條日報》獨家報導、傳媒人柳俊江於本月9日在觀塘偉業街亞金南洋茶室、因與妻子的男性朋友打鬥而遭警方拘捕。

消息稱,柳俊江正與其妻雷康怡鬧離婚,已分居。於2020年9月9日晚上,當雷與一名25歲男友人於上址食飯,柳突然出現, 並與該無業男發生爭執。 雙方繼而拳毆對方,兩人面部及手部受傷,警方到場將兩人拘捕,雙方已獲保釋候查,雷康怡在案件中並未牽涉打鬥中。
柳俊江在7.21元朗事件中聲稱到場 ...
而家年輕嘅曱甴 乜都係訴諸武力

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-11-7 05:59 PM 發表

而家年輕嘅曱甴 乜都係訴諸武力
仲有好多曱甴文宣狗....
都係講一套做一套!

引用:
原帖由 moyy 於 2020-11-7 07:47 PM 發表

仲有好多曱甴文宣狗....
都係講一套做一套!
曱甴佢天生就係殘酷

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-11-7 08:43 PM 發表

曱甴佢天生就係殘酷
hi左野仲癲,
變喪屍曱甴。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-11-8 12:06 AM 發表

hi左野仲癲,
變喪屍曱甴。
香港人 讀過大學嘅更加衰 因為已經畀人洗咗腦 暴力係冇問題嘅

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-11-8 06:50 AM 發表

香港人 讀過大學嘅更加衰 因為已經畀人洗咗腦 暴力係冇問題嘅
講得好啱 大學系培訓 恐怖分子

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-11-8 08:52 AM 發表

講得好啱 大學系培訓 恐怖分子
讀得書多並不代表正常,
思維偏激者更加危險...

引用:
原帖由 moyy 於 2020-11-8 01:44 PM 發表

讀得書多並不代表正常,
思維偏激者更加危險...
iQ高EQ低

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-11-8 05:39 PM 發表

iQ高EQ低
EQ高 就唔會自動送頭啦,甲甴

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-11-8 10:47 PM 發表

EQ高 就唔會自動送頭啦,甲甴
有些豬西曱甴的行為...
真係低到令人難以置信。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-11-8 11:46 PM 發表

有些豬西曱甴的行為...
真係低到令人難以置信。
呢D濕九創意

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-11-9 03:30 PM 發表

呢D濕九創意
呢啲唔係嗰個朱牧師教囉
佢話香港年青人
有佢嘅自己辦法,送頭

極度醜陋的香港人

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-11-9 09:16 PM 發表
極度醜陋的香港人
喪屍曱甴 都唔係人嚟嘅

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]