• 瀏覽: 4,171
  • 回覆: 33
原來Sun 兄所說的是真,五中全會後決定取消攻台了

燒藥丸又可吔文吔武了

https://youtu.be/dPl1M1hZ40U進入香討影片區

提示: 違規內容已被屏蔽
好希望有ching話俾我知,個消息係假,三年後先同佢決戰喎,知不知多三年,美國會輸入幾多極級武器給台灣,給中國致命一擊!

中國攪甚麼?知不知三年後,台灣火力更勁,三年後才真係開戰的話,要死的人,會多而家好多倍!

很納悶!

老蕭吹掂左柒兩鋪單野先再吹其他啦

中國就是下不下決心
真可悲 

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-11-6 10:40 PM 發表

燒藥丸又可吔文吔武了

https://youtu.be/dPl1M1hZ40U
台媒自己宣傳中國11月攻台
現在又宣傳中國取消攻台

唔怪得台灣咁多娛樂節目

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-11-6 11:51 PM 發表
好希望有ching話俾我知,個消息係假,三年後先同佢決戰喎,知不知多三年,美國會輸入幾多極級武器給台灣,給中國致命一擊!

中國攪甚麼?知不知三年後,台灣火力更勁,三年後才真係開戰的話,要死的人,會多而家好多倍!

很納悶!
其實而家做嘅根本冇變,如果要和平統一談判,對手依然係民進黨,結果係點,大家心中有數。就算而家台灣大選,國民黨一樣係輸,即使台灣有人求和,但唔會係主流。所以和平統一只會係嘥舊氣,嘥時間
三年時間只係假設,冇話一定嘅,而家做嘅軍事壓迫唔會停,不過唔會短期內開戰

促統,未來十年應該是台灣繳械投降最后的機會,大家都不想生靈塗炭走向全面衝突那一步

南島裔人民進黨係最主張中國政府武力收回台灣!  一但戰事打起 南島裔人立刻走去美國成立臨時政府  食哂台灣係美國d外滙 吾知台灣放左幾多外滙同黃金係美國呢?  你有你死

引用:
原帖由 秋風秋雨 於 2020-11-7 04:09 發表

台媒自己宣傳中國11月攻台
現在又宣傳中國取消攻台

唔怪得台灣咁多娛樂節目
好似馬報咁,一份報紙,唔同馬評人,貼唔同馬匹,份報紙100%貼中賽果。

明年中國統一動態很明顯的,目標消滅台獨。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-11-6 10:40 PM 發表

燒藥丸又可吔文吔武了

https://youtu.be/dPl1M1hZ40U
鬧吓交就算,無絕對必要,攻什麼?

引用:
原帖由 Hung196108 於 2020-11-7 03:02 PM 發表

鬧吓交就算,無絕對必要,攻什麼?
攻打台獨。

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-11-7 09:44 AM 發表
明年中國統一動態很明顯的,目標消滅台獨。
係就快d出手啦,而家不中國不少同胞都渴望見證中台灣回歸,中國統一這歷史美事!
讓中國人團結起來,再創世界高峯

我也好很想儘快可拿回鄉證再踏台灣,再領略茶是中華大地濃的那份情懷!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-11-7 03:16 PM 發表

係就快d出手啦,而家不中國不少同胞都渴望見證中台灣回歸,中國統一這歷史美事!
讓中國人團結起來,再創世界高峯

我也好很想儘快可拿回鄉證再踏台灣,再領略茶是中華大地濃的那份情懷!
明年統一。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]