• 瀏覽: 2,163
  • 回覆: 34
  • 追帖: 1
新冠肺炎疫情持續,學生經歷停課、網課、短暫復課,至9月底恢復半日面授上課,身心均需要作出調整。早前有機構訪問中學生,發現...

仲乜會無啦啦被拍全清照,難道同人啪啪啪?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201105/mobile/bkn-20201105111016224-1105_00822_001.html

又係做天使

俾咩人拍祼照,點解要拍

呢一代 中學生 等於 脫韁野馬  問題陸續有來

都唔洗理林鄭,無用鬼一名,真係請鄧一哥為這些學生天使問題,成立專案小組處理,救救這班被曱甴及黑學生強姦,更甚至被迫做天使的女學生吧!

引用:
原帖由 Bakadono 於 2020-11-5 04:45 PM 發表
俾咩人拍祼照,點解要拍
係咪同老屍換武器呀

引用:
原帖由 lrr174 於 2020-11-5 04:45 PM 發表
呢一代 中學生 等於 脫韁野馬  問題陸續有來
佢哋去示威暴亂掟磚掟氣油彈打警察乜都試過…學校仲可困著同教導到嗎……

Whofuxkingcare   

返唔返學都系坐監收場,或跳樓結尾。

我讀書時候都抗拒上學

天使👼

俾咩人拍祼照????

引用:
原帖由 Bakadono 於 2020-11-5 04:45 PM 發表
俾咩人拍祼照,點解要拍
同異士雜交時拍既

拍裸照
與抗拒上學
有何關係 ?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-11-5 05:20 PM 發表

同異士雜交時拍既
太刺激所以唔返學呀

引用:
原帖由 74x 於 2020-11-5 04:42 PM 發表
新冠肺炎疫情持續,學生經歷停課、網課、短暫復課,至9月底恢復半日面授上課,身心均需要作出調整。早前有機構訪問中學生,發現...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201105/photo/bkn-20201105111016224-1105_00822_001_01b.jpg?20201105134530

仲乜會無啦啦被拍全清照,難道同人啪啪啪?

新聞來源 ...
"被同學拍下裸照"?
難道她們是天使?
她們想踢人入會做天使?
天使 = 軍妓 = 慰安婦!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]