• 瀏覽: 2,729
  • 回覆: 31
【明報專訊】《港區國安法》生效超過4個月,加拿大駐香港及澳門總領事南傑瑞(Jeff Nankivell)周一(2日)表示,已做好大規模撤走在港加國公民的準備,但認為目前出現上述情況的可能性不高。南傑瑞稱至今未有港人向總領事館尋求庇護,並表明無法讓尋求庇護者入內。

.叫班暴徒情何以堪.....

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/港聞/article/20201105/s00002/1604514763176/加國駐港領事-已訂撤僑方案-稱不歡迎尋庇護

有班移左加拿大的港人, 成日想香港仆街, 來話比人知佢移民係幾咁正確。
咁想香港仆街就一世唔好返香港。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-11-5 06:02 AM 發表
【明報專訊】《港區國安法》生效超過4個月,加拿大駐香港及澳門總領事南傑瑞(Jeff Nankivell)周一(2日)表示,已做好大規模撤走在港加國公民的準備,但認為目前出現上述情況的可能性不高。南傑瑞稱至今未有港人向總領事館尋求庇護,並表明無法讓尋求庇護者入內。

.叫班暴徒情何以堪.....:sm ...
好明顯地加拿大好多人在港從事緊分裂中國工作,冇咗呢班害蟲,香港會更好

加拿大放棄所謂手足了 

引用:
原帖由 颱風小子 於 2020-11-5 06:50 AM 發表

好明顯地加拿大好多人在港從事緊分裂中國工作,冇咗呢班害蟲,香港會更好
鄭大奸,鄭搞基,你碗娃,聾娃心,泥則糞.......呢堆深黃友全部都係響加拿大.....

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-11-5 06:52 AM 發表
加拿大放棄所謂手足了 
手咩足?避孕套咋.......

30萬人咁多?咁有幾多港人去咗加拿大?

外部勢力,滾出香港,刻不容緩。

幾時撤僑??

唔講唔知,原來有30萬加人賺緊港幣

南傑瑞稱至今未有港人向總領事館尋求庇護,並表明無法讓尋求庇護者入內

曱甴唔駛痴心妄想

引用:
原帖由 颱風小子 於 2020-11-5 06:50 AM 發表

未有國安法之前,香港就係各國間諜集中地

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-11-5 06:12 AM 發表
有班移左加拿大的港人, 成日想香港仆街, 來話比人知佢移民係幾咁正確。
咁想香港仆街就一世唔好返香港。
可惜現實係加拿大仆街,移民去一個小國邊有可能對抗中國

加拿大玩不起頭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]