• 瀏覽: 18,811
  • 回覆: 130
+3
載至本港時間下四時半,關鍵搖擺州分賓夕凡尼亞目前已點算74%的選票,特朗普以12個百分點之差領先,票數暫比拜登多近70萬。賓夕凡尼亞州是今屆

誰贏賓州,誰當總統。
搖擺賓州影響一切。

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1415429/即時-國際-美國大選-賓州結果成選舉關鍵-郵寄選票為民主黨人居多

郵寄就一定投民主黨???咩Logic??😏

賓州係鬼,輸成70W票,點追呀

好似話郵寄票係登登醜聞之前, 已經大量寄出, 所以投民主黨秩人比較多, 而侵侵因為太多州份只係領先好少, 所以咪有出絕招消威郵寄選票

引用:
原帖由 aesoppqwe 於 2020-11-4 09:31 PM 發表
密歇根州開咗郵寄票,九成幾都係拜登。

2個7十幾歲老人家, 賓州都唔可以堅硬
不停搖擺
Trump後生幾歲, 持久到高啲硬啲

引用:
原帖由 aesoppqwe 於 2020-11-4 09:31 PM 發表
而家先點左~5,250,000票, 佔64%.
即係仲有成~2,890,000票未點. 70W票唔難追.

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2020-11-4 09:38 PM 發表

如果密歇根州贏, 賓州可以唔使要都得.

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2020-11-4 09:38 PM 發表

但係相差太多了,我始終認為呢個州拜登應該冇希望
當然,如果佢真係咁好野連賓州差70W票都可以反羸,咁佢就羸硬

引用:
原帖由 andonlyu 於 2020-11-4 09:41 PM 發表

承你貴言,但係呢個州我都係認為難,畢竟冇可能所有票都係投拜登
我希望我燈返一次

賓州搖擺
老坑去矣

引用:
原帖由 andonlyu 於 2020-11-4 09:41 PM 發表

所以傻普極力阻止點郵遞票

咁就要睇下邊有賓周啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]