• 瀏覽: 5,109
  • 回覆: 61
+4
引用:
原帖由 thirdac 於 2020-11-4 10:31 PM 發表
有兩個洲拜登反cup。已經超過270票了。
Which two?

引用:
原帖由 bitewingC 於 2020-11-4 10:30 PM 發表
侵侵最叻使橫手,睇吓佢出咩陰招先
告拜登賄選

拜登又要告侵侵毀謗

特朗普撐著呀美國滅亡靠晒你架

引用:
原帖由 thirdac 於 2020-11-4 10:34 PM 發表

Wi, mi由紅變左藍
如果呢兩個洲成功由拜神勝崗。就已經多過270票
Thx

食屎就最叻!死剩把口

引用:
原帖由 thirdac 於 2020-11-4 10:33 PM 發表
其實全世界架投票。市民都唔知自己果票係唔係當廢票。應該要電子化。再投完收到確認知自己果票已被接受
電子化就難出術了...

如果電子化其實全部政策公投仲實際,總統議員都唔洗要, 咁先係真正民主而唔係迫你選爛橙...

柒兩普了

破產狗完完全全將願賭唔服輸這句話表露無遺

美國時間已經是早上九點幾了,侵冇臉出來

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-11-4 08:40 PM 發表
美國大選點票結果還未結束,但現任總統特朗普已亟不可待地跳出來,聲稱自己勝選。他還在未有證據的情況下,稱大選有舞弊情況,將會向最高法院尋求中止點票,「以免他們(意指民主黨)在凌晨4時發現新選票」.........

常言道︰「人無恥就天下無敵。」

如今一見特朗普,深感果如人言。

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202011/04/AP5fa27161e4b090b228809626.html
威斯康辛州和密切根州拜登反先,好大機會有270票!
侵唔認輸,有好戲睇!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]