• 瀏覽: 31,212
  • 回覆: 176
  • 追帖: 1
+13
美國總統大選民調再次在關鍵州份失誤,本來形勢一片大好的民主黨候選人拜登竟而未能創造如外界預期一般的壓倒性勝利,令大選結果的不明朗情形持續

正所謂大意失賓洲.....

拜登bye bye !!

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/01觀點/544490/美國大選-拜登出閘竟脫腳-藍色浪潮變泥沼

懂得入場是9品

懂得出場是1品
民調惹的禍,不過現在還有郵寄選票最後一招!

打到成班5 毛小粉紅一巴巴,無晒面啦,無得打飛機好慘

變左紅色美國vs紅色中國

美國好快被支解

呢張圖可以話你知答案

附件

335.jpg(31.14 KB)

民主黨又被美國假普選累死。快d上街要求真普選

再一次證明民調係冇用

係人都知嗰啲係假新聞假民調,都有人信?

引用:
原帖由 wavehand 於 2020-11-4 05:36 PM 發表
民主黨又被美國假普選累死。快d上街要求真普選
可能請咗鍾膠獸同佢做的民調。。掛

引用:
原帖由 ppp1983 於 2020-11-4 05:27 PM 發表
打到成班5 毛小粉紅一巴巴,無晒面啦,無得打飛機好慘
其實所謂大陸撐拜登, 完全就係毒果肥佬黎法輪功利用假新聞導向嘅, 實質上更多嘅人係想侵侵連任。 不過黃狗一向智力比常人低,佢哋邊知咁多嘢, 睇完mark Simon 造嘅假新聞,仲當曬真, 人撐佢又撐咁解啫。

引用:
原帖由 建國川 於 2020-11-4 05:32 PM 發表
呢張圖可以話你知答案
哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-11-4 05:22 PM 發表
靠出術同做勢⋯真離普、毛髮毛天
上最高法丸⋯揸揸吓可將好多人拖出來入獄 參與者中伏
點出術法? 有冇派打手係香討亂七咁吹話會贏400票咁仆街先?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]