• 瀏覽: 6,231
  • 回覆: 72
+5
美國時間周二(3日)迎來大選投票日,各州票站當晚開始陸續關閉,點票隨即開始。總統特朗普靠取得東南部和中部州份為主,民主黨

你哋邊個贏,關我撚事咩~我就係想睇下你哋選舉之後,嗰啲優秀嘅細路遊行示威咋嘛

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amen ... 1104_00972_001.html

不過我都有私心嘅,希望死傻侵勝出,因為尾國可以再衰多幾年吖嘛

我想睇火魔法大戰金魔法。

引用:
原帖由 夢醒一切成空 於 2020-11-4 02:12 PM 發表
不過我都有私心嘅,希望死傻侵勝出,因為尾國可以再衰多幾年吖嘛
傻侵應該令美國最衰. 拜登亦都很老, 都唔好得過傻侵幾多.

引用:
原帖由 夢醒一切成空 於 2020-11-4 02:12 PM 發表
當今世上只有佢可滅老美

引用:
原帖由 lttsang888 於 2020-11-4 02:28 PM 發表

當今世上只有佢可滅老美
川建國同志

引用:
傻侵勝出選舉人票,但普選票大落後,

仲有關鍵州份好多選票有問題,又好多郵寄選票發覺留在郵局未有去點票.

雙方爭持不下,訴訟解決,

大法官判侵勝,但民眾不服,示威在全國爆發,美國肺炎急劇惡化,感染人口及死亡人口再創新高...

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2020-11-4 02:13 PM 發表
我想睇火魔法大戰金魔法。
若侵勝,加州好大機會又鬧獨立。

好多郵寄票未點
邊個贏都好難講

兩邊嘅粉絲開始選後熱身運動未呀?

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2020-11-4 02:32 PM 發表

首任加州總統登登

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2020-11-4 02:32 PM 發表

加州獨立,唯一出路!

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-11-4 02:31 PM 發表

傻侵勝出選舉人票,但普選票大落後,

仲有關鍵州份好多選票有問題,又好多郵寄選票發覺留在郵局未有去點票.

雙方爭持不下,訴訟解決,

大法官判侵勝,但民眾不服,示威在全國爆發,美國肺炎急劇惡化,感染人口及死亡人口再創新高...
傻侵唔輸得㗎,佢輸唔起㗎,所以係咪都宣布自己贏

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]