• 瀏覽: 1,506
  • 回覆: 10
怕將來被制裁,於是自殺.

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-11-4 01:04 PM 發表
我在香港經常和黃絲人群擦肩而過,我感受到一種強烈的土味,很土,一種漁民後代的那種土,或者是印度越南人後裔的那種土,總之很鄉下佬、很脏、很落後的那種,黃絲崇尚黃,在陰陽五行說里,黃為土,一股濃濃的土味

引用:
原帖由 後不見來者 於 2020-11-4 01:54 PM 發表

我在香港經常和黃絲人群擦肩而過,我感受到一種強烈的土味,很土,一種漁民後代的那種土,或者是印度越南人後裔的那種土,總之很鄉下佬、很脏、很落後的那種,黃絲崇尚黃,在陰陽五行說里,黃為土,一股濃濃的土味
黃絲代表新生世代,你就竟然話人土,與事實完全相反,好明顯問題喺你身上.

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-11-4 03:12 PM 發表

黃絲代表新生世代,你就竟然話人土,與事實完全相反,好明顯問題喺你身上.
你地OUT啦,新一代是指小學生,同你班無腦智障年輕黃屍無關

黃屍10個上庭,9個自認智障

又一個燈神,真利害

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-11-4 03:12 PM 發表

新一代都可以土,兩者完全無衝突。

侵侵比樓主燈死了

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-11-4 01:04 PM 發表
你搞錯晒!
就係美國宣布不制裁螞蟻, 才引起中証監的警覺, 要重新審視螞蟻的上市的行頭, 它不是科技股, 真正行頭是放貸公司。

引用:
你呢個瘟神,如果我係特朗普,就一槍打L死你個瘟神,你把口臭L個屎水,就出少句聲瘟神,樓主把咗 狗窿捐未呀。

黃絲點樣打飛機好呢?🤣🤣🤣🤣🤣

樓主果然真知灼見 ,有冇補充?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]