• 瀏覽: 26,284
  • 回覆: 246
  • 追帖: 2
+6
做得好,攞埋咁多著着,竟然完全唔比面中國,有得揀就找別個國家幫襯。

中美打貿易戰,唔關事既最好企埋一邊食花生,要加一腳就要有損手爛腳既準備。

引用:
原帖由 59804774 於 2020-11-4 07:58 AM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20201103/photo/bkn-20201103130015198-1103_00912_001_01b.jpg?20201103213304

美媒:中國停止進口澳洲7類商品 包括葡萄酒及大麥
11月03日(二) 21:20更新 13:00建立
報道指,中國下令貿易商停止進口木材、葡萄酒、龍蝦等澳洲商品。
...
澳洲幫美國 玩黃店 自尋死路

一邊搞事但一邊又要賺人仔,D鬼佬面皮厚到子彈都打唔入

成立屎眼聯盟經濟圈咪得lor
使9靠大陸........曱甴都係咁講

黎香港 有平龍蝦食

澳洲呢次可以豐衣足食了, 食自家龍蝦飲紅酒何等美事

只有用抵死來形容, 其他國家都唔敢出聲,唯獨澳洲跑出來吠,就是打狗睇主人,中國現在打澳狗就比其他狗睇清楚佢美主如何幫自己的狗盟友,打一隻唔夠還可以打多幾隻,小日本留意呀!

香港黃店會不會援助澳洲,購買澳洲食品呢?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-11-4 08:18 AM 發表
成立屎眼聯盟經濟圈咪得lor
使9靠大陸........曱甴都係咁講
契哥叫佢企硬,然後契哥食曬佢啲份額🤔🤔

引用:
原帖由 Sleeps2019 於 2020-11-4 08:18 AM 發表
黎香港 有平龍蝦食
唔食屎眼果啲野, 菲律賓同印尼龍蝦都幾鮮味, 又唔貴

澳州唔駛再小中國搶你地物資啦、你地真係可以留返自己慢慢用!!!

主題標籤 #海關
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]