• 瀏覽: 12,771
  • 回覆: 54
引用:
原帖由 吳尊函 於 2021-1-21 01:20 AM 發表

而家證明你 嘥L氣,比豬還蠢。
,88

引用:
原帖由 食指 於 2021-1-21 12:10 AM 發表

d 成日聼同睇肥佬黎、法輪功、郭文貴、班農媒體嘅人通常都非常反智。
成日將d已經被否定、否認嘅事加工之後等d傻仔自動腦補將d冇證據嘅9up當作事實。

面對現實(Trump冇起訴Obama, James Clapper的否認)和其指控矛盾時無法駁斥就不斷無限loop一d政治宣傳口號。
自己睇咪屈人地睇
唔好幻想人地睇

引用:
原帖由 highmax 於 2021-1-25 06:20 PM 發表

自己睇咪屈人地睇
唔好幻想人地睇
最慘係d傻仔睇咗都唔知
好多youtuber例如老蕭同好多同一陣營嘅KOL都係睇相同個資訊來源,
跟住自己加工一下,用自己嘅方式傳達同樣個信息罷了。
d傻仔往往唔識睇新聞跟住自己分析,最中意聼d“評論員”9up就信到足

引用:
原帖由 食指 於 2021-1-25 11:11 PM 發表

最慘係d傻仔睇咗都唔知
好多youtuber例如老蕭同好多同一陣營嘅KOL都係睇相同個資訊來源,
跟住自己加工一下,用自己嘅方式傳達同樣個信息罷了。
d傻仔往往唔識睇新聞跟住自己分析,最中意聼d“評論員”9up就信到足
佢地有L資格叫評論員
睇佢地講啲野如出一轍,同大妓院一樣
同法輪打工,或者法輪出錢置入

引用:
原帖由 sclee1209 於 2021-1-26 01:04 AM 發表

佢地有L資格叫評論員
睇佢地講啲野如出一轍,同大妓院一樣
同法輪打工,或者法輪出錢置入
同浪裏白差不多,都係睇完d大紀元之後就發表謬論,
成日搞到唔敢正面回應駁斥,玩拉黑

又一位道兄...................

引用:
原帖由 highmax 於 2020-11-3 02:15 PM 發表
之前走左唔來,因為覺得唔岩chan,而家番來
E個帖係證明我係岩定錯
如果我錯,咁我照舊,少講少錯
如果我岩,咁我可能,只係可能,有時間ge,就再寫一D
當然,我寫野好少人明,我認我問題
至少,係寫俾肯睇ge人
-----------------------
後續:35樓
完:
1.我錯哂,我ON9,我XXX下略千字
2.白人玩撚完,我估唔到佢地咁樣放棄自身,走上亡種滅族路
3.基於(2),美國變南非,所有漢人,華人,信我的,請盡快移去新英格蘭地區,或者將來仲有機會反擊,信者得救
=========
不信者/中共分子唔好回,此帖理應快沉

特朗普贏咗未?

樓主柒完未? 

引用:
原帖由 人黃腦自殘 於 2021-3-14 09:39 PM 發表
樓主柒完未? 
本來個帖都沉,因為你,講多句
漢族只佔40%了,比美國WASP更少
我唔會7,7的是其他人
特朗普,我睇高佢了

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]