• 瀏覽: 12,764
  • 回覆: 54
七少陣冇人話你啞呀!笨七。

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-1-11 08:15 AM 發表
法輪功而家係未仲繼續撐緊侵侵
仲喺度吹意大利總統被捕
等多十幾日班仆街就知死。 美國綱上平台遲早剷晒D法輪邪教channel.

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-12-27 05:55 PM 發表
沉咗咁耐, 咁都俾人推返上嚟鞭屍.
係我自己推GE

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-1-11 12:18 AM 發表

喂,係咪咁契弟呀? 點都要出嚟交代幾句啦。
咁俾幾句先LO
奧巴馬E個邪惡的黑人總統,搞"水門2.0",仲反咬"因為人地通俄我先偷聽"......都4年啦,仲未清算俾少少時間
手握正義武力的白人,係唔會容忍一個邪惡的黑人竊聽政權GE,以為胯下第3隻腳大一D,吸引到D妖婆,就可以將美國染成南非????
美國,係唔會做第2個南非GE,係南非,華人係按白人待遇GE
成功就係正義,講住咁多先

Cut JJ

引用:
原帖由 highmax 於 2021-1-17 08:37 PM 發表

咁俾幾句先LO
奧巴馬E個邪惡的黑人總統,搞"水門2.0",仲反咬"因為人地通俄我先偷聽"......都4年啦,仲未清算俾少少時間
手握正義武力的白人,係唔會容忍一個邪惡的黑人竊聽政權GE,以為胯下第3隻腳大一D,吸引到D妖婆,就可以將美國染成南非????
成功就係正義,講住咁多先 ...
唔覺意入來睇第一帖,本來嘛,估錯好閒
.....見你強調在35帖回應,睇完...吊...語無倫次

引用:
原帖由 highmax 於 2021-1-17 08:37 PM 發表

咁俾幾句先LO
你都柒L懵懵.偷聽/間諜/竊取根本就係尾國精神有分黑白架咩尾國種族歧視不嬲勁到冇論係你D硬膠以為尾🐶巧公平

原來又是青山院友

同意,院友寫嘢一向好少人明

引用:

咁俾幾句先LO
語無倫次。 成四年侵侵掌握DOJ, 真係有證據一早起訴Obama啦。 就算要告Obama, 關拜登撚事咩。 就好似今次國會暴動,侵侵被控incitement of insurrection.  但冇人話要告埋Mike Pence喎。

引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2021-1-19 12:48 PM 發表
Cut JJ
無話切
放長雙眼

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-1-20 01:21 PM 發表

語無倫次。 成四年侵侵掌握DOJ, 真係有證據一早起訴Obama啦。 就算要告Obama, 關拜登撚事咩。 就好似今次國會暴動,侵侵被控incitement of insurrection.  但冇人話要告埋Mike Pence喎。
條黑人就係死口話對方通俄先搞竊聽風雲
唔知仲話人語無倫次

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-1-20 01:21 PM 發表

d 成日聼同睇肥佬黎、法輪功、郭文貴、班農媒體嘅人通常都非常反智。
成日將d已經被否定、否認嘅事加工之後等d傻仔自動腦補將d冇證據嘅9up當作事實。

面對現實(Trump冇起訴Obama, James Clapper的否認)和其指控矛盾時無法駁斥就不斷無限loop一d政治宣傳口號。

引用:
原帖由 highmax 於 2020-11-3 02:15 PM 發表
之前走左唔來,因為覺得唔岩chan,而家番來
E個帖係證明我係岩定錯
如果我錯,咁我照舊,少講少錯
如果我岩,咁我可能,只係可能,有時間ge,就再寫一D
當然,我寫野好少人明,我認我問題
至少,係寫俾肯睇ge人
-----------------------
後續:35樓
而家證明你 嘥L氣,比豬還蠢。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]