• 瀏覽: 7,456
  • 回覆: 92
  • 追帖: 1
港府早前公布於4個地區設立長期社區檢測中心,並會就中心展開招標,市民屆時可自費檢測,證明無確診後可方便外遊。政府今日(3

由於檢測中心會由政府提供場地及基本營運,檢測前亦毋須醫生轉介,令成本大幅減低,故每次只需240港元,包括有檢測證明報告,預料月中推出。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201103/bkn-20201103095617747-1103_00822_001.html

抵!私家醫生慘慘慘

引用:
原帖由 sunnysaab 於 2020-11-3 11:04 AM 發表
港府早前公布於4個地區設立長期社區檢測中心,並會就中心展開招標,市民屆時可自費檢測,證明無確診後可方便外遊。政府今日(3

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201103/photo/bkn-20201103095617747-1103_00822_001_01b.jpg?20201103110119

由於檢測中心會由政府提供場地及基本營運,檢測前亦毋須醫生轉 ...
蔡堅既如意算盤打唔響...政府津貼3000檢查新冠病毒...

班醫護一定唔滿意呢個安排..

阻人搵食,尤如殺人父母..

過到關就正

引用:
原帖由 59804774 於 2020-11-3 11:27 AM 發表
分分鐘大陸產品,黃旺才曱甴黑暴敢去了,
應該99.9%係國內既檢測劑..

黃旺才去私家指定要用歐美測試劑盛為每個2000元以上...

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-11-3 11:05 AM 發表
抵!私家醫生慘慘慘
蔡堅又會走出黎嘈啦 ...

引用:
原帖由 59804774 於 2020-11-3 11:27 AM 發表
分分鐘大陸產品,黃旺才曱甴黑暴敢去了,
大陸產品都未必差既
iPhone 都係大陸組裝
點解外國、香港都熱銷呢 ...

我估健康碼要靠佢續期....

唔做全民有乜用🤔🤔

收費合理惠民

$240 OK

有望新年可以通關

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-11-3 11:09 AM 發表
過到關就正
冇全民檢測,會唔會比過關??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]