• 瀏覽: 2,218
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
疫情下無法到外地旅行,因此在香港吹起了一陣Staycation風氣。繼上月有KOL於半島酒店開生日party,20多人屈蛇酒店房捱批,近日再...

君悅酒店好喔, 識歎齊齊歎~

新聞來源連結:

http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1913275/

「嚮應環保,一係上深圳,一係過大海」
臭西港女KOL

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-11-3 08:44 AM 發表
臭西港女KOL
唉!依家D人好反叛;皆因, 政權太無認受性之故!!

新聞片見生日派對模式,樓上樓下窗邊都差不多汽球字樣,佢地係咪識得,定係夾定,還是酒店提供架?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-11-2 10:39 PM 發表
疫情下無法到外地旅行,因此在香港吹起了一陣Staycation風氣。繼上月有KOL於半島酒店開生日party,20多人屈蛇酒店房捱批,近日再...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201102/share_2020110215372215330.jpg

君悅酒店好喔, 識歎齊齊歎~:smil ...
個個咁低胸...30人上酒店開放剩係攪派對???

引用:
原帖由 Joeycky 於 2020-11-3 10:35 AM 發表
新聞片見生日派對模式,樓上樓下窗邊都差不多汽球字樣,佢地係咪識得,定係夾定,還是酒店提供架?
裝飾品由酒店供應架~

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-11-3 10:45 AM 發表

胡天胡帝就梗架啦, take 埋嘢都會~

玩群P都得

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-11-3 11:37 發表

裝飾品由酒店供應架~
部份酒店又話管不了房內人士活動,如果真提供派對裝飾,派對無可能二人開的,即是有可能根本預期房內會多人聚集,為生意賺錢漠視疫情。

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-11-3 10:45 AM 發表

哈哈, 我都係第一時間睇到呢樣, 件件都性感小惡魔,
但30人係一間2人房, 真係唔知玩到乜...
除左企定係度影相, 可以做乜呢, 行多2步都撞到人,
之前D人咁做都插爆, 點解仲以為呢個行為係可以放閃呃like?

引用:
原帖由 Joeycky 於 2020-11-3 11:54 AM 發表

部份酒店又話管不了房內人士活動,如果真提供派對裝飾,派對無可能二人開的,即是有可能根本預期房內會多人聚集,為生意賺錢漠視疫情。
根本, 酒店已變相為“罪惡温床”;政府又礙於業界壓力, 不敢出聲制止“Staycation”呢種掛羊頭賣狗肉活動!!

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2020-11-3 12:02 PM 發表

哈哈, 我都係第一時間睇到呢樣, 件件都性感小惡魔,
但30人係一間2人房, 真係唔知玩到乜...
除左企定係度影相, 可以做乜呢, 行多2步都撞到人,
之前D人咁做都插爆, 點解仲以為呢個行為係可以放閃呃like?
忍得既, 排隊入廁所搞;唔忍得既, 就地搞!!

黃圈冇收入

香港政府,其實邊個部門,負責酒店,否則溜動在此處!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]