• 瀏覽: 518,714
  • 回覆: 52
  • 追帖: 10
+155
引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-3-2 10:38 PM 發表

我今日打完科興咪危危乎!?
樓主你無長期病患吧。
依家真係要睇之後醫學上因果關係驗成點先知

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-3-2 10:44 PM 發表

血糖高算不算?家母就血壓高,不過在香港的長者,普遍都會有長期病患的。
咁又係,年紀大正常都有。

本來都諗係吾係真單野,點知後來香港電台都報導,咁即係真有其事

引用:
原帖由 上環 於 2021-3-2 10:49 PM 發表

肯定係真啦,岩岩tbb都有報
明天下午個例行記者會,張醫生一定有排比人問

引用:
原帖由 上環 於 2021-3-2 10:54 PM 發表

咁就到我有排煩啦,死左個人唔知佢咩長期病患,我都有長期病患,而家都唔知點算
得 長期病患  4個字真係玩死人,都吾知係邊種

引用:
原帖由 上環 於 2021-3-2 11:05 PM 發表

有講啊,但係毒果既,唔知信唔信得過
其實政府有樣最衰就係佢官網就係吾公報,成日就直接放風比傳媒就算。
頭先上衛生處個網都仲未更新依單野。

搞到一般人想知清楚都難

只要政府吾限5類人先可以打針,就自然有大把人去打。
不過又要睇佢夠吾夠貨

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-3-6 07:14 PM 發表
真的不得不佩服港人的白痴,我也不知道這個商場有什麼非凡吸引力,要個個搶著入內,對我而言,還不是一個普通不過的商場,這樣的商場,在香港周圍都有。

K11 MUSEA重開市民排隊進入 有人稱不擔心染疫
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2015394/即時-港聞-K11-MUSEA重開市民排隊進入-有人稱不擔心染疫
有$1650消費卷哦,咁當然多人去啦

樓主,我無點留意之前咩事。
不過最緊要你覺得舒服就好。
所謂討論區不過係吹下水,吾好影響現實生活。
鐘意就上黎睇下囉,反正我都係咁,得閒就搭句咀咁。
無興趣就長期只睇不留言都係咁。
點都好啦,希望你身體快些回復正常吧!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]