• 瀏覽: 518,762
  • 回覆: 258
  • 追帖: 10
+155
引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-11-10 03:08 PM 發表

我有嗎?
算吧!可能嗰邊太多忠枌我記錯啦🤣

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-11-10 03:10 PM 發表

你咁寫即係我不用再來
明白了,離開沒事的
哈兄都話呢度系「盡情發洩」嗎🤣🤣🤣

引用:
原帖由 zambot3 於 2020-11-10 04:12 PM 發表
01獨家|消息:廣東企硬要14日清零 港爭取中等風險下通關碰壁

https://www.hk01.com/社會新聞/546730/01獨家-消息-廣東企硬要14日清零-港爭取中等風險下通關碰壁
隔離阿蟲同馬屎又扮「專家」咁話7婆會有好消息比大家喎😒

引用:
原帖由 PaoHow 於 2020-11-11 04:08 PM 發表

你問得我,即係唔想我走住。一個間單反問,如果呢招得,點解人大要介入,直接授權特首作出 DQ。如果呢招得,點解 CY 當年唔識用。用得呢招,法庭會介入,最後決定權係法庭,唔係特首,根據往例,法庭唔會隨便用『公職人員行為失當』入罪。唔係你地講得咁兒戲。一經法庭就有好大變數,之前都有一單 DQ 被法庭KO 左。
要吹棒7婆無敵無錯論,就去隔離阿蟲同馬屎度啦!呢度系支持中央,支持一哥,吊7林鄭嫁!
仲有,林鄭咁愛國,點解佢老公同個仔仲拎緊英國國藉啊?
又唔見根正苗紅的CY系咁?🤔🤔🤔

引用:
原帖由 神..六 於 2020-11-12 05:05 AM 發表

題就人開,規矩就你定,咁得意既......
自己睇返#628樓主點講啦!懶醒👎😂
要宣揚淋病無敵無錯論,返去阿蟲同馬屎度啦🤫
@PaoHow
呢位7婆忠粉好似仲未答我問題喎😂

支持中央!支持一哥!支持哈兄!👍
吊7林病!吊7阿蟲,馬屎及一眾盲撐7婆的無腦忠粉👎

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2020-11-12 12:26 PM 發表

只能講,當初點解揀林鄭,就係因為其餘兩個比林鄭更爛
中央是焗撐,無可選擇情況下的選擇😔
係阿蟲同馬屎先認為阿爺7婆係根正苗紅,實則係揾唔到人執7婆爛帳才焗撐😂

引用:
原帖由 上環 於 2020-11-12 10:33 AM 發表

如果只講事件的,無問題,但有D人好柒煩,係要人信佢個套,就講林鄭呢單野,如果真係佢提出要DQ四件垃圾的話,我都讚下佢,但之前的廢政,無一件事係做得好,樣樣做到唔湯唔水,要辣又唔夠辣,10件事得一件事做得好,其他的我都懶得提
絕對同意上兄所言!

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-11-12 05:42 AM 發表
其實我是不明白,為什麼那些支持林鄭的人,總是要過來這邊宣教,我已經避了他們才自己開帖說話,為何他們總是要繼續追殺我,是否一定要迫到我收聲,他們才心滿意足?
這個世界,從來都是有不同聲音,我一直都很堅持一個道理,就是我不去犯人,也請他人不要來犯我,現在各有各的帖,我說我的,他人說他人的,不認同我的,請回到你們自己的帖裡,不要日日夜夜迫人接受你們那一套。
我重申一次,不要再入來迫人接受你們那套林鄭萬能 ...
支持哈兄出手👍👍👍

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-11-12 12:58 PM 發表

AO出身,和貪曾一樣,怎會根正苗紅,董伯伯和CY就係,所以退休後才可以坐政協副主席這
位。
是只有老董同CY先系根正苗紅同愛國,貪曾同7婆吔💩啦!
貪曾D衰野唔洗講,7婆個老公同2個仔仲拎緊英國國藉,大家有腦都知乜事!
我之前提出個伲個問題比呢度個盲撐7婆忠粉,佢都宜家都仲未答我!🐢縮鳥🤣🤣🤣

引用:
原帖由 PaoHow 於 2020-11-13 11:31 PM 發表

你咁講即係好想聽我講下嘢。對於一些岸居幼稚的問題我通常會無視,一個人的政治取態唔係睇當事人而係睇佢嘅親人,呢啲係乜嘢邏輯?如果你個仔係犯暴你是否都一定係犯暴???

那些習慣圍在爐邊取暖的人,往往唔會知道自己嘅諗法係幾無知幼稚。多些出公海交流,唔好俾人窒幾句就縮回來取暖。

好多人只知道林鄭係AO出身,有多少人知道林鄭讀大學時已是紅人一個,1979年林鄭以清華大學交流團副團長的身份帶港 ...
阿「高智能」!你好似仲未回答我D問題喎,連你口中岸居幼稚的問題你都唔敢正面答,「高智能」呢個名你真係當之無愧。🤣🤣🤣

仲有盲撐7婆的「高智能」,你估你自己系邊個啊!真係阿爺肚條蟲啊!阿爺唸乜你都知,懶扮自己權威人士👎👎👎既然覺得自己咁巴閉,咁高層次,咁你唔好走入來嗎?😒

又話人幼稚,又走入來7,言行不一,同D泛民政棍一樣👎👎👎

咁喜歡撐7婆,走去阿蟲同馬屎度啦!
呢度系支持中央,支持一哥,吊7林鄭嫁!👊
高智能🖕

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2020-11-14 09:06 AM 發表

記協遊行目的係聲援被捕港台記者
司長批准的話,即係表示司長支持違法行為,而且呢鋪擺明警察擺司長上枱,報紅隧司長代道歉的事報復
司長無理由不知道,所以先拒絕豁免
同犬兄所睇一樣

叫阿蟲,馬屎同班無腦盲撐7婆忠粉睇吓人哋冼師傅點講啦!人哋D法律觀點有根有據,我點都唔信阿蟲同馬屎你叻過人地冼師傅😂
淨係成日淨係識圍爐自唏盲撐打

https://youtu.be/9Dd5DEqfv_0

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-11-16 09:23 PM 發表

屈小姐所說的相信時政版所有正常人都提出過,亦有很多人於國內封鎖全國亦預期香港會跟隨,所以當時很多香港居民備好糧水日用品,有晒心理準備戒嚴的。。。

無奈香港政府眾官員及議員輿啇家佬太多千絲萬縷,好了,封關封內不封外。。。

讓外國那些病毒紅區的國人入境,實在使人難以置信。。。

希望今次全民強制檢測,是全民所有人的檢驗包括各國使館人員,最好如國內般用戒嚴式全港除維生維治人員外,全港停外出十四天, ...
7婆同佢班馬崇洋,覺得洋人永遠高人一等,無計

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-11-17 08:32 AM 發表

關口不封,日日還是讓海外帶病毒的人入境,再多的全民檢測也沒用,現在測試到病者的病毒株,已顯示來自印度與尼泊爾,證明病毒是從海外輸入。
港府還是豁免這個那個,什麽領事又豁免,公司高層又豁免,人人都話豁免,結果就由港人埋單,總之關口一日不封,香港只有等死。
況且那個所謂檢測,也只是替高危群組檢測,還要由醫生判斷,但如果病者根本沒看醫生,又怎麽強制那人檢測,這種半調子的檢測,只是笑話一則,對抗疫幫 ...
7婆有權不用!不敢落柯打強制全氏檢測!無言

引用:
原帖由 百厭超人 於 2020-11-17 09:15 AM 發表

唔好意思,中央雖然口話係特首提出要求,但事實上好明顯中央係要林鄭做黑面,中央就扮被動嘅白面!咁簡單嘅操作都睇唔到?
根本係阿爺落柯打的,7婆點會夠膽

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]