• 瀏覽: 518,359
  • 回覆: 6,530
  • 追帖: 10
+155

引用:
原帖由 lawo 於 2020-11-5 11:41 發表

大叔同馬頭或者剛剛前面的林鄭支持者會說,葉繼歡打刧是考驗警察,林過雲姦殺是想叫人唔好學,
所以林鄭軟弱是引蛇出洞,大智若愚,重記得2019暴動剛開始時有藍營智障說黃狗大量沽了期指,所以
中方同林鄭正苦不能強硬平暴,要用期指挾死黃營,現在一年了,黃狗毫髮無損的活着,反而是聽信
藍色智障人說忍,忍,忍,再忍的市民被私了,被暴力掟磚,掟汽油彈,燒到重傷的有,掟死的有,做生意的執笠裁員,
打工 ...
依家問題係,啲蛇已經走晒出來,林鄭無諗過點樣對付啲蛇,由得啲蛇四圍咬人,又唔俾街坊自己去打蛇

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2020-11-5 12:28 PM 發表

依家問題係,啲蛇已經走晒出來,林鄭無諗過點樣對付啲蛇,由得啲蛇四圍咬人,又唔俾街坊自己去打蛇
林鄭近五六百萬人工一年,貢獻未必多過牛頭角順嫂,但剩係唔俾人批評法棍己經係德政,強呀!

搞極都冇人理,唯有死死氣簽新約。

國泰指逾9成機師及機艙服務員已簽新約
https://std.stheadline.com/realtime/article/1415930/即時-港聞-國泰指逾9成機師及機艙服務員已簽新約

登登只欠六票,比侵侵贏賓州都冇用。

只是因為能將病毒傳染給人類,就要屠殺千多萬隻水貂,美國同樣有接近千萬的感染者可傳染給其他人,而且比水貂危險得多,為何又不跑去撲殺。

揭變種新冠病毒可傳人 丹麥將捕殺全國1700萬隻水貂
https://std.stheadline.com/realt ... 可傳人-丹麥將捕殺全國1700萬隻水貂

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-11-5 02:22 PM 發表
登登只欠六票,比侵侵贏賓州都冇用。
內華達州兩人票數相差少於百分之一,勢必重新點票,還有威斯康辛州也是一樣會重新點票,加上現時傳出多宗死人票,與及箱頭筆事件,所以這場戲還有一段時間才能落幕。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-11-5 11:13 AM 發表

邊有得講明。
軍方講明唔會幫特朗普打中國
仲要而家呢個狀態
點叫得郁

歐洲今波疫情的確恐怖,個個國家的單日確診都是以萬計,整個歐洲已陷入崩潰狀態,也不知這些西方人是在做什麼,經歷了整整一年時間,還不懂得應對這次的疫情,那些還迷信西方人高人一等的人,是不是該要清醒了?

羅伯特∙科赫研究所:德國單日新增新冠病毒感染病例近2萬例
http://sputniknews.cn/covid-2019/202011051032458586/

老夫昨晚夜觀星象,但見七星珠連,客星紫薇星昏暗隱於太白,貪狼移位,破軍妄動,又見東青龍之位發青,西白虎之位耀白,南朱雀之位泛紅,北玄武之位放綠,上古四大神獸皆有異象,甚異之,遂掐指一算,發現天象異動,新帝王星已出現,紫氣東聚,牛斗衝天狼,斗柄東指你踏媽在哪涼快呢我都等你17年了

侵侵

引用:
原帖由 上環 於 2020-11-5 04:08 PM 發表
老夫昨晚夜觀星象,但見七星珠連,客星紫薇星昏暗隱於太白,貪狼移位,破軍妄動,又見東青龍之位發青,西白虎之位耀白,南朱雀之位泛紅,北玄武之位放綠,上古四大神獸皆有異象,甚異之,遂掐指一算,發現天象異動,新帝王星已出現,紫氣東聚,牛斗衝天狼,斗柄東指你踏媽在哪涼快呢我都等你17年了

侵侵
佢係俾兩大燈神燈死 !

老蕭和沈大師 !

真係唔到你唔服 !

引用:
原帖由 supremeabc 於 2020-11-5 05:41 PM 發表

佢係俾兩大燈神燈死 !

老蕭和沈大師 !

真係唔到你唔服 !
其實內華達如果俾佢反級到唔係冇機
仲有兩成幾選票未開
應該講緊數

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]