• 瀏覽: 518,432
  • 回覆: 6,530
  • 追帖: 10
+155
引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-3-6 07:34 PM 發表

絕對會!佢哋唔搗亂先係新聞!
問題係如果真係用人命嚟搗亂咁就真係太過份!
兩名死者都是在官涌體育館接種,如果兩人都是由同一名醫護替他們接種,中間發生過什麼事誰人會知,如果有心要查,在這官涌替人接種的,甚至負責管理疫苗的,都應該查一查。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-3-6 07:14 PM 發表
真的不得不佩服港人的白痴,我也不知道這個商場有什麼非凡吸引力,要個個搶著入內,對我而言,還不是一個普通不過的商場,這樣的商場,在香港周圍都有。

K11 MUSEA重開市民排隊進入 有人稱不擔心染疫
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2015394/即時-港聞-K11-MUSEA重開市民排隊進入-有人稱不擔心染疫
有$1650消費卷哦,咁當然多人去啦

引用:
原帖由 neverdear 於 2021-3-6 07:57 PM 發表

有$1650消費卷哦,咁當然多人去啦
就算有消費券,也不用這麽多人迫著進入吧,這樣只會增加感染風險。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-3-6 08:17 PM 發表

就算有消費券,也不用這麽多人迫著進入吧,這樣只會增加感染風險。
睇下過幾日或一星期,又黎爆過

引用:
原帖由 上環 於 2021-3-6 08:48 PM 發表

睇下過幾日或一星期,又黎爆過
香港人真係一個笑話,自己係香港人都係咁話

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-3-6 06:33 PM 發表

外國打咁多人都冇一例死亡事件,香港反而死兩個,姑勿論關唔關科興疫苗事,成件事我覺得好吊詭,究竟係香港人身嬌肉貴唔受得疫苗吖,定係背後另有文章呢?
証明左香港多長期病患,郁下都可能會死

引用:
原帖由 sellkiss 於 2021-3-6 08:51 PM 發表

香港人真係一個笑話,自己係香港人都係咁話
我都覺,為左個小小錢就搵命博,我就唔制,但我唔制總有人制,都唔知話佢地岩定唔岩好

一句做好監察,就當處理了問題,到底港府現在做了什麼事去釋除巿民疑慮呢?連接種人數都不敢再公佈,香港有這樣的人領導,也只能個個自求多福了。

張建宗指政府會做好接種疫苗監察工作 釋除市民疑慮
https://std.stheadline.com/realt ... 府會做好接種疫苗監察工作-釋除市民疑慮

有30歲男子接種了疫苗後左臂麻痺,經治療後情況穩定母需住院,此人的情況與我相似,只是我不只左臂,還有左腳也一併麻痺,我不敢再說疫苗壞話,怕再被人攻擊,只敢將自己接種後的情況說出,希望大眾不要過於神化國產疫苗。

一周兩人疑接種疫苗死亡 港府突拒公布預約接種數字
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 0307_00822_001.html

由港府人士出聲說出在全球,已有五十多人接種科興疫苗而死,那些還說科興疫苗一直在其他地方沒有死亡數字的人,該可收口了,這也印證了無論是那一款新冠疫苗,都是有機會致命的。

五旬婦打科興4日後中風亡 患高血壓血脂 一周兩死 專家稱料與疫苗關係不大

助理衛生署長(藥物)陳凌峯表示,全球共接種了4400萬劑科興疫苗,錄得56宗死亡,但評估指與疫苗無直接關係。

https://m.mingpao.com/pns/要聞/art ... 血脂-一周兩死-專家稱料與疫苗關係不大

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-3-6 07:34 PM 發表

絕對會!佢哋唔搗亂先係新聞!
問題係如果真係用人命嚟搗亂咁就真係太過份!
用隔離阿蟲,馬屎及班無腦義和團忠粉理論會系,係引蛇出洞😁😁😁

引用:
原帖由 eman666 於 2021-3-7 12:41 PM 發表

用隔離阿蟲,馬屎及班無腦義和團忠粉理論會系,係引蛇出洞😁😁😁
掘大坑

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-3-6 07:55 PM 發表

兩名死者都是在官涌體育館接種,如果兩人都是由同一名醫護替他們接種,中間發生過什麼事誰人會知,如果有心要查,在這官涌替人接種的,甚至負責管理疫苗的,都應該查一查。
會唔會外國疫苗當科興咁打
真實打BT死?

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-3-6 07:55 PM 發表

如果可以,國安處應該深入調查,因為同一個他點出事就好大可能係同一個人又或者同一組人做,所以定要秘密調查儘快將哩個人/一組人抽出嚟,否則將會死更多人!

引用:
原帖由 上環 於 2021-3-6 08:52 PM 發表

証明左香港多長期病患,郁下都可能會死
香港的確好多虧佬同虧婆

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]