• 瀏覽: 518,806
  • 回覆: 6,530
  • 追帖: 10
+155
引用:
原帖由 lawo 於 2021-2-23 08:00 PM 發表

特別係用錢補貼惠康百佳先夠攪笑,唔幫窮人,幫李首富同牛奶公司,納稅人的錢都被庸官浪費了!
香港從來都係官商勾結,包括港英時代,所以不意外,如果有一日政府追住商家佬嚟打咁就真係新聞喇!

引用:
原帖由 上環 於 2021-2-23 08:27 PM 發表

@百厭超人
攪攪震
我都未攪到你震!

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-2-23 08:38 PM 發表

怕?怕嘅就唔會怠政,就唔會串咀話國內防疫工作唔科學,唔適合係香港實行,仲要暗串中央唔幫自己搞銀行嘅嘢,搞到佢要現金出糧,怕嘅就唔會川喺黑暴其間要中央三催四請都唔肯立法止暴制亂,講乜嘢末係時候,搞到中央要兵臨深圳啦!
第一個犯國安法嘅廚屍拉咗到而家成大半年都未正式上庭審訊,點解首宗同證據確鑿嘅國安法罪犯要拖咁耐?等乜呢?作為所謂要負責任嘅茶館女神點解又唔督促其下屬速速審理案件呢?點解又咁懶懶行,好 ...
盲粉會答你挖坑呀,咁你都唔識?
女神盲粉潛得很深,適當時候會上水咬人的,避了不去茶館都會來找你!

引用:
原帖由 上環 於 2021-2-23 08:39 PM 發表
見到呢幾個仆街準備被DQ,開心死

https://std.stheadline.com/realtime/article/1505692/即時-港聞-岑敖暉梁晃維等4人勢失區議員資格-曾國衞-條例通過即DQ
真係DQ咗先慶祝都未遲

引用:
原帖由 lawo 於 2021-2-23 08:47 PM 發表

盲粉會答你挖坑呀,咁你都唔識?
女神盲粉潛得很深,適當時候會上水咬人的,避了不去茶館都會來找你!
佢哋D套路而家連街市垃圾婆都識啦
可能我係nobody啦,未試過俾茶館D茶客越洋追住嚟咬!

又開始封區了,大家做好心理準備吧,我對這事不再作任何評論了,見過鬼真的會怕黑的,只希望隨著越來越多人接種疫苗,可以不用再繼續封區。

新蒲崗金橋大廈及東誠大廈封區強檢 料明早7時完成
https://std.stheadline.com/realt ... 大廈及東誠大廈封區強檢-料明早7時完成

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-2-23 09:00 PM 發表

佢哋D套路而家連街市垃圾婆都識啦
可能我係nobody啦,未試過俾茶館D茶客越洋追住嚟咬!
月亮小姐扮義工,自稱識好多醫生,............

引用:
原帖由 lawo 於 2021-2-23 09:09 PM 發表

我覺得她當自己是醫生多一點。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-2-23 09:10 PM 發表

我覺得她當自己是醫生多一點。
司馬昭之心,路人皆見

引用:
原帖由 上環 於 2021-2-23 08:39 PM 發表
見到呢幾個仆街準備被DQ,開心死

https://std.stheadline.com/realtime/article/1505692/即時-港聞-岑敖暉梁晃維等4人勢失區議員資格-曾國衞-條例通過即DQ
休息休到初十八,將自己的事交民建聯的對家做,藍絲與狗不得入內(不服務藍人),開會時侮辱
警方或政苦代表,............點止4個咁少?

引用:
原帖由 lawo 於 2021-2-23 09:30 PM 發表

休息休到初十八,將自己的事交民建聯的對家做,藍絲與狗不得入內(不服務藍人),開會時侮辱
警方或政苦代表,............點止4個咁少?
當然唔止呢4個,呢4個只係頭啖湯,重有主菜未上,陸續有黎

引用:
原帖由 上環 於 2021-2-23 09:47 PM 發表

當然唔止呢4個,呢4個只係頭啖湯,重有主菜未上,陸續有黎
選前幾十隻曱甴參選衰已完維園非法集會,已經DQ得啦.

引用:
原帖由 lawo 於 2021-2-23 09:09 PM 發表

神婆識黃綠,大家都係呃飯食,行家嚟啫!識得有幾奇怪?

引用:
原帖由 上環 於 2021-2-23 07:50 PM 發表

@edenfovwin得唔得

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]