• 瀏覽: 3,034
  • 回覆: 49
+4
最緊要入侵侵既油!試下唔入?狗都唔比你做呀垃圾!

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-11-3 12:19 AM 發表
好奇問下,點解台灣又唔飛去大陸?日日起機廣播都唔系路。
飛去即係挑釁,即時開台灣波

引用:
原帖由 59804774 於 2020-11-2 03:47 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20201102/photo/bkn-20201102093737413-1102_00952_001_01b.jpg?20201102153714

解放軍軍機本月連續2日入台西南空域 台空軍廣播驅離
11月02日(一) 15:37更新 09:37建立

解放軍軍機近日頻現台海空域,解放軍軍機周一(2日)清晨再入台 ...
台灣好勁,用廣播驅離

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2020-11-3 01:58 AM 發表

台灣好勁,用廣播驅離
哈哈哈哈,驅蚊器咩!

真係超級大笑話呀

大連又軍演 ,到福建軍演應該夠數

引用:
原帖由 鬼屋理性的榴槤 於 2020-11-3 12:05 AM 發表
😂😂看你鬼島都吾敢開槍嫁啦   大陸係鐘意自出自入阿  吹咩
咁叫自出自入? 太唔要面

阿爺幫下手空投陳同佳,癈事佢成日趴趴走!

引用:
原帖由 59804774 於 2020-11-2 03:47 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20201102/photo/bkn-20201102093737413-1102_00952_001_01b.jpg?20201102153714

解放軍軍機本月連續2日入台西南空域 台空軍廣播驅離
11月02日(一) 15:37更新 09:37建立

解放軍軍機近日頻現台海空域,解放軍軍機周一(2日)清晨再入台 ...
今日至11月3日,今日來咗未?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-11-3 12:19 AM 發表
好奇問下,點解台灣又唔飛去大陸?日日起機廣播都唔系路。
其實以前中共立國初期,一窮二白,呆灣省老蔣當時真的是常派戰機,飛到福建架。

咀炮又進步了...

無計啦, 呆灣連戰機入油錢都無, 唯有用廣播"驅趕"

引用:
原帖由 arhon009 於 2020-11-2 10:09 PM 發表
廣播驅離。。。笑撚死人咩。。。
香港警察?
除廣播外,有冇舉中文banner呼譽撤回?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]