• 瀏覽: 24,380
  • 回覆: 225
+10
報應啦,你班英畜,侵略別人領土屎忽鬼咁多年,折墮啦,希望你地明白因果報應,以後咪玩政治,攪人地國家

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-11-1 10:21 PM 發表
幾個月前香港人要搶厠紙!
英國白人今日又要搶厠紙!
可能收得香港黃絲多。
唔知幾時要學香港腦殘揸刀去搶厠紙。

英國的新冠肺炎疫情惡化,英國首相約翰遜宣布英格蘭由周四(5日)起封城四周,只有出售必需品的商店可維持營業,措施料維持至12月初。大量英格蘭民眾趁周末外出搶購廁紙等商品,多個地區的超市都大排長龍。

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2790000/2791483/1101_panic_1024.jpg

英國真係廢,咁多年青人 like 英國 ,果然廢青愛廢國

廁紙好緊要 要用來x屎

黃狗曱甴仲唔快D揸BNO過去搶廁紙

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-11-1 10:21 PM 發表
幾個月前香港人要搶厠紙!
英國白人今日又要搶厠紙!
可能收得香港黃絲多。
唔知幾時要學香港腦殘揸刀去搶厠紙。

英國的新冠肺炎疫情惡化,英國首相約翰遜宣布英格蘭由周四(5日)起封城四周,只有出售必需品的商店可維持營業,措施料維持至12月初。大量英格蘭民眾趁周末外出搶購廁紙等商品,多個地區的超市都大排長龍。

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2790000/2791483/1101_panic_1024.jpg
新加坡某官員, 仲唔出黎?

個金毛首相唔係話集體免疫咩,  搞左咁耐先封城, 害死人呀.

啲洋鬼完全冇警覺性,係爆到埋身先曉驚。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-11-1 10:52 PM 發表
輪流轉……
幾多重轉

引用:
原帖由 siuhung 於 2020-11-1 10:27 PM 發表
真係風水輪流轉,當日笑香港人搶米創廁紙,依家d人就感同身受了,呢d咪叫報應囉,等班西人笑得咁過引丫嗱!
你係咪搞錯左?笑港人既係新加坡人

錯哂
歐洲相繼封城 其實為佐浸浸書左會流亡去佢度 封左 唔比入境

引用:
原帖由 freemind1 於 2020-11-2 12:03 AM 發表

文翠珊真係勞心勞力,呢個肥佬?大力煽動英國人脫歐,脫咗就話唔關我事,條友分分鐘轉頭移民美國

BNO喎🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

good news

好似黃屍當日話大陸,點解唔係即刻封?要星期四先生效?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]