• 瀏覽: 6,211
  • 回覆: 58
係呀,美國佬果d戰機全部係垃圾呀,應該全部停產,眾觀世界得大陸j20,j16,j11先係最勁最先進戰機

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-11-2 08:57 AM 發表
係呀,美國佬果d戰機全部係垃圾呀,應該全部停產,眾觀世界得大陸j20,j16,j11先係最勁最先進戰機
F16v最無敵,得未?

而家台海上空應有中國殲擊機在飛,仲唔出戰俾大家睇台灣所嗡的唔係大話?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-11-2 09:11 AM 發表

F16v最無敵,得未?

而家台海上空應有中國殲擊機在飛,仲唔出戰俾大家睇台灣所嗡的唔係大話?
英,美,澳,加戰艦都自由航行南海,大陸仲唔擊沉呢d闖入艦艇

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-11-2 09:20 AM 發表

到今時今日仲只係得擊沉這選項嗎?

知不知澳洲帶埋f35去南海扮威,有美軍陪同下,都人被中國驅趕出返來,而美軍在南海,f35被玩到頻頻失靈!否則,美國又怎會轉態,而家反而想改發展f/a18g這些電子戰爭機

好心你台灣顧諗人不如諗下自己民進黨有冇巨貪污好過啦,怎解阿聯酋買約90隻f35只要10x億美金,但台灣 upgrade 14x 隻f16,當中包括66隻新f16v,郤要620億usd架?

台灣千瘡百孔,真係瘀夠未?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-11-2 09:28 AM 發表

知不知澳洲帶埋f35去南海扮威,有美軍陪同下,都人被中國驅趕出返來,而美軍在南海,f35被玩到頻頻失靈!否則,美國又怎會轉態,而家反而想改發展f/a18g這些電子戰爭機

好心你台灣顧諗人不如諗下自己民進黨有冇巨貪污好過啦,怎解阿聯酋買約90隻f35只要10x億美金,但台灣 upgrade 14x 隻f16,當中包括66隻新f16v,郤要620億us ...
你點知驅趕呀?又係聽果d網軍視頻話咩警告驅離呀?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-11-2 09:28 AM 發表

好心你台灣顧諗人不如諗下自己民進黨有冇巨貪污好過啦,怎解阿聯酋買約90隻f35只要10x億美金,但台灣 upgrade 14x 隻f16,當中包括66隻新f16v,郤要620億us ...
你真係聽得多網軍抹黑亂講啦,台灣 upgrade 14x 隻f16,當中包括66隻新f16v,郤要620億美金,你快d去查清楚條數先啦?

引用:

其他國家採購F-16V,單機平均價格為1.49億美元,台灣購買的單機價約為1.217億美元,「這很明顯低於市場價格」

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-11-2 09:20 AM 發表

英,美,澳,加都可入口瘦肉精豬去台島,台灣豬反而不可叫瘦肉精..

台灣人不如豬,唯有嘗試用F35來打飛滋...

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-11-2 09:33 AM 發表

扮盲,就好難令你明喎

而家莫里森同澳洲都俾中國玩殘,澳洲根本不知自量,根本自已遠不夠班就想對中國人欺壓,忘記了中國投資讓佢富裕的恩典,這些忘恩負義的白眼狼,如今被中國炒起佢,活該!

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-11-2 09:46 AM 發表

其他國家採購F-16V,單機平均價格為1.49億美元,台灣購買的單機價約為1.217億美元,「這很明顯低於市場價格」
5000億港幣買埋d舊軍備,冇增值機會嘅?好大個坑哦

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-11-2 09:33 AM 發表

係囉,有f35喎,都俾中國當狗咁趕喎

https://youtu.be/M4qjyX20MXc

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-11-2 09:46 AM 發表

法新社都咁嗡喎
致於是否被公開咗啃唔落,再修改,就耐人尋味囉

https://www.setn.com/News.aspx?NewsID=797429

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-11-2 09:48 AM 發表

英,美,澳,加都可入口瘦肉精豬去台島,台灣豬反而不可叫瘦肉精..

台灣人不如豬,唯有嘗試用F35來打飛滋...
台灣只表願是西人的芝娃,真係華人之恥!
同我2005年感受到人潔地靈的台灣,真係兩回事,而家似污煙瘴氣

所以,極支持中央仲快回取台灣,不要再丟中國人面!

引用:
原帖由 香港.鶴雞輸甩褲 於 2020-11-1 09:42 PM 發表
https://youtu.be/NOR8AJK6E-M

鹵味盟友全部中蕉!
吹牛視頻,不要信。

引用:
原帖由 輪皇 於 2020-11-2 11:07 AM 發表

吹牛視頻,不要信。
其實,都唔算老吹,看f35本來就不被睇好,或應是不被考慮之作,但就因為特朗普新當選就扮佢有能力,刻意將克林頓至奧巴馬都解決不了的f22天價投資,勉強推本來被擱置的f35上位!

將件倉底擺上神枱,再用文宣神化f35,出現問題多多正常喎!因為根本是未完成之作

好似,fda明明話疫苗要明年中才可以進入測試,但特朗普又要狂推,咪害慘自願測試班人囉

F35及美國疫苗完成時全可能好厲害,但事實,佢未完成嘛

但中國睇清楚美國的新f35s,但唔知是否d型或甚麼編號,網上話佢204x年會完成更替

所以,這次可能是完全版了!中國要小心!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]