• 瀏覽: 23,489
  • 回覆: 193
+16
祖先為中國大陸人的蝗毛呆彎樂於當洋奴 … 終日為奴,終生為僕!除繼續狐假虎威外,還拼命為狗主尋仇覓恨,如痴如醉 … !
賭波公司盤口開 買特贏 10 蚊賠 27 蚊, 買拜贏 10 蚊賠 15 蚊。
上網站望一目了然。
 。。當然,香港無得買。。。 奇怪 真有 咁筍嘅嘢

我看共和黨與民主黨分別不大。

今次太多人提早投票, 令到之後的民調參考性更低

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-11-1 07:01 PM 發表
重吹~點票站內的同志越點越心慌
侵可以讓拜山票了
💩nn已跪求放過
AB💩,twitter都系,掟緊彎

引用:
原帖由 naly 於 2020-11-1 07:34 PM 發表
今次太多人提早投票, 令到之後的民調參考性更低
GOOGLE熱門搜尋系點樣改已寄出的選票

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-11-1 07:32 PM 發表
我看共和黨與民主黨分別不大。
柒朗普連任美國死多好多人架

特朗普撐著呀白車好快到美國滅亡靠晒你架

我買拜登贏

引用:
原帖由 topss 於 2020-11-1 07:27 PM 發表
賭波公司盤口開 買特贏 10 蚊賠 27 蚊, 買拜贏 10 蚊賠 15 蚊。
上網站望一目了然。
馬會應該開個盤口啦,應該會好多人落飛

支持順建國,帶領美國繼續沉淪,齋係美國肺炎都玩殘美國

引用:
原帖由 topss 於 2020-11-1 19:27 發表
上網站望一目了然。
吹水啦你
邊度有莊家開蝕錢盤
如果買廿蚊拜
再買十蚊侵
點都有錢贏

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]