• 瀏覽: 1,399
  • 回覆: 13
一名男警員於今午(7日)12時許,巡經港鐵銅鑼灣站時,發現一名男子疑「跳閘」,遂上前表明身份截查,對方見狀企圖逃去,期間2名外籍男子企圖協助「跳閘男」逃走,2人並以手襲擊該名警員及一姓余男途人。混亂期間,警員及余合力制服其中一名外籍男,另一名外籍男及「跳閘男」則趁機逃去。
警方經初步調查後,以涉嫌襲警及襲擊致造成實際身體傷害拘捕該名35歲外籍男...

涉案其中一名洋漢在場受查。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191207/mobile/bkn-20191207193119169-1207_00822_001.html

壞腦曱甴玩跳閘,
鬼佬曱甴就衰襲警,
違法者全部都要拉...

引用:
原帖由 moyy 於 2020-11-1 05:01 PM 發表
一名男警員於今午(7日)12時許,巡經港鐵銅鑼灣站時,發現一名男子疑「跳閘」,遂上前表明身份截查,對方見狀企圖逃去,期間2名外籍男子企圖協助「跳閘男」逃走,2人並以手襲擊該名警員及一姓余男途人。混亂期間,警員及余合力制服其中一名外籍男,另一名外籍男及「跳閘男」則趁機逃去。
警方經初步調查後,以涉嫌襲警及襲擊致造成實際身體傷害拘捕該名35歲外籍男...

涉案其中一名洋漢在 ...
違法達義曱甴獨有

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-11-2 02:19 PM 發表

違法達義曱甴獨有
香港西洋曱甴已傳出國際囉!

引用:
原帖由 moyy 於 2020-11-2 03:51 PM 發表

香港西洋曱甴已傳出國際囉!
美國已經得到報應 香港曱甴 傳播咗啲暴動病毒比美國

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-11-2 07:45 PM 發表

本地曱甴 外地曱甴 都係一樣想破壞香港政府

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-11-2 08:36 PM 發表

本地曱甴 外地曱甴 都係一樣想破壞香港政府
破壞香港 基本上都等你 叛國賊

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-11-2 07:45 PM 發表

美國真的是自作自受,
呢鑊野仲有排搞....

引用:
原帖由 moyy 於 2020-11-2 11:49 PM 發表

美國真的是自作自受,
呢鑊野仲有排搞....
美國係靠分化 抹黑 洗腦 呢爭取美國 愚蠢市民的票源

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-11-3 01:29 PM 發表

美國係靠分化 抹黑 洗腦 呢爭取美國 愚蠢市民的票源
美國呢類垃圾的政治手法,
確實污穢不堪....

引用:
原帖由 moyy 於 2020-11-1 05:01 PM 發表

涉案其中一名洋漢在 ...
之前澳州女曱甴都判罪成,喊到飛起

大家可能 唔記得 
外國曱甴警察一樣照拉

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-11-4 06:50 AM 發表
大家可能 唔記得 
外國曱甴警察一樣照拉
澳洲自由西點會唔記得

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-11-4 08:43 AM 發表

澳洲自由西點會唔記得
隻金毛自由西好似受左三個月嘛!

呢個世界 每一個角落都 有 曱甴 呀

主題標籤 #港鐵
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]