• 瀏覽: 61,949
  • 回覆: 786
  • 追帖: 1
+25
香港系一個畸形既地方

這個法官就好像是被告的辯護律師按他的邏輯,陳同佳只是剛好和潘曉穎一齊去台灣而已,她怎樣死不關他事,所以他不應該去台灣參與所謂的投案或者自首

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-11-1 05:43 AM 發表
法律界:判詞荒謬  偏幫被告 香港文匯報訊(記者  杜思文)針對沈小民的裁決,多位香港法律界人士昨日接受香港文匯報記者訪問時指,沈小民明顯偏幫被告,錯誤理解證據,判詞荒謬,若與暴徒裝束一致、距離暴動現場非常近的被捕者都可以脫罪,將令市民對法律失去信心,他們要求律政司必須提出上訴。判決不能彰顯公義香港法學交流基金會主席、大律師馬恩國直言,沈小民在事實判斷和法律判斷上都有錯誤。在暴動現場推波助瀾就已經 ...
呢班藍絲又一例証輸打贏要

引用:
原帖由 pugbb 於 1-11-2020 05:43 AM 發表
法律界:判詞荒謬  偏幫被告 香港文匯報訊(記者  杜思文)針對沈小民的裁決,多位香港法律界人士昨日接受香港文匯報記者訪問時指,沈小民明顯偏幫被告,錯誤理解證據,判詞荒謬,若與暴徒裝束一致、距離暴動現場非常近的被捕者都可以脫罪,將令市民對法律失去信心,他們要求律政司必須提出上訴。判決不能彰顯公義香港法學交流基金會主席、大律師馬恩國直言,沈小民在事實判斷和法律判斷上都有錯誤。在暴動現場推波助瀾就已經 ...
被小了

律政c做野喇

狗官真係好狗

判詞大開眼界!直情係考驗人類的智慧!

呢班狗官亂咁判案,擺明縱容黑暴,律政司一定要上訴。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-11-1 06:40 AM 發表

理Q人地講乜

咁係附近又真係唔可以代表乜野
告唔入係合理
律政司巳經上訴,呢幾條「柒頭」又可以表演路人揸水。

噉摣把刀喺金鋪門口行嚟行去都告唔入喇,因為可以話我係廚師。都係搵食架罉。我喺金鋪門口行嚟行去一日唔入去打劫你都吹我唔漲。

太明顯

真係可以請律師都慳返,個官同你揾埋籍口!

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-11-1 05:43 AM 發表
又多一個黃官

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]