• 瀏覽: 6,934
  • 回覆: 45
佢呢D人咪同AV片禍國一樣, 個個掛住打飛機, 死到臨頭仲柒下柒下咁囉

唔係點叫呆灣人

有錢緊係飛F-5E 啦

咁紙飛機, 台灣做咩係度不斷老吹隻美國reaper機幾勁幾勁, 自已又要發展騰雲無人機

所以台灣真係太多9嗡的揾食

引用:
原帖由 大林林 於 2020-11-1 12:47 AM 發表
唔係點叫呆灣人
佢仲係大學教授,自己白癡仲要教人。

🤣教授。。。。。。邊間台灣精神病院的

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2020-11-1 08:49 AM 發表

呆灣大學教授人工連香港1/4都無,有料就去香港,升價波,大陸教啦

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2020-11-1 08:49 AM 發表

台灣別名叫「騙子島」是有事實根據嘅!😞

引用:
原帖由 大林林 於 2020-11-1 11:00 AM 發表

呆灣大學教授人工連香港1/4都無,有料就去香港,升價波,大陸教啦
就係因為人工低,所以教授係副業,上綠媒電視台賺通告費先係正業,你如果厚顔無恥,上到去作咩故仔都得,目的就係唱衰大陸。係哩個互聯網發達嘅時候,台灣社會竟然有唔小人信佢講,真係人蠢冇藥醫,人一獨,腦就殘。

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2020-11-1 11:18 AM 發表

就係因為人工低,所以教授係副業,上綠媒電視台賺通告費先係正業,你如果厚顔無恥,上到去作咩故仔都得,目的就係唱衰大陸。係哩個互聯網發達嘅時候,台灣社會竟然有唔小人信佢講,真係人蠢冇藥醫,人一獨,腦就殘。
去呆灣同當地人傾計,好多連香港都未去過
呆灣人好懶,揾夠洗就休息
留意下台中以南,東部,好多店鋪下午休息
有d只做早餐就收
有d做埋午餐就收
佢地唔睇新聞,晚晚睇劇,睇老掉牙電影台

哈哈!真是比呆灣人笑死,沒有幼稚只有更幼稚。

同川建國一樣,中共派出的麻醉師……

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]