• 瀏覽: 3,746
  • 回覆: 20
每逄大陸需要資金,就安排新股上市,而香港人例必超額認構,令大陸永遠不缺錢,所以絕不想走咗呢批傻L.

戇鳩樓主唔知有一樣野叫海外投資者

講到依家BNO黃人送好多錢俾大陸洗

打算移民而有積蓄的人,絕大部份不是黃友,而是怕咗你班黃衛兵的人,只要夠錢根本不用BNO也夠資格。英國佬將BNO難民門檻越調低,意味佢越嚟越等錢駛。

依家似乎係英國趁解體前用BNO撈埋香港人最後一筆就真

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-10-31 08:34 PM 發表
每逄大陸需要資金,就安排新股上市,而香港人例必超額認構,令大陸永遠不缺錢,所以絕不想走咗呢批傻L.
傻逼,黃絲都是住劏房的無業窮逼,買得起股票嗎

白痴仔

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-10-31 08:34 PM 發表
黃人會買大陸估?呢啲肯定係二五仔啦,做人咁撚無骨氣都有既。

前題係乜嘢,只係要求畀人圈錢做奴隸,習慣咗做奴隸嘅人,冇嘢講

大家都係資本主義,點解要美國優先???

引用:
原帖由 後不見來者 於 2020-11-1 10:48 AM 發表

傻逼,黃絲都是住劏房的無業窮逼,買得起股票嗎
買「蘋果」,一定夠。
不是「蘋果電腦」,是「蘋果日報」。

引用:
咁金管局條數點計,不停咁用港紙換美金
即係大陸佬大把美金 還是 我唔知道

引用:
括約肌思維🤔🤔

傻樓主,楂bno既全部買匯豐啦😂

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-10-31 09:07 PM 發表
戇鳩樓主唔知有一樣野叫海外投資者
嗰條白痴仔乜都唔識,散戶可以佔到幾多

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]