• 瀏覽: 15,284
  • 回覆: 211
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-10-31 12:18 PM 發表
拜山集團大敗~跑喇
推凸的率先瀬野
好多👮‍♀️👮
咪就係因為蘋果日報既作文囉,如果拜登選輸,件事會變成選舉舞弊,會越發越大。

上次有通俄門,今次有通黎門

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020-10-31 12:15 PM 發表
美國全國廣播公司(NBC)昨揭露,早前網上流傳一份有關美國民主黨總統候選人拜登的兒子亨特及其在中國生意的「情報」文件,可

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201031/photo/bkn-20201031103150003-1031_00822_001_01b.jpg?20201031120943

絕對唔信肥佬會唔知,助手辭職就可以置身事外嗎?

新聞來源 ...
放心,你唔信,美國民主黨更加唔會信,呢野幫侵侵倒米之餘,睇下民主黨贏左之後會做d咩

毒果日日假新聞,你有無見過佢驚到咁?
咁多聲明、咁多道歉

呢份根本唔係香港人嘅報紙

咩都老作啦

黎智英根本管唔到上司麥西門行動

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2020-10-31 12:19 PM 發表
1.若然話單野影響好大既,拜登父子應該出嚟表明啲資料同啲相係假既.

2. 若然話單野影響不大既,笑吓咪算囉,who cares?
對拜登影響不大但對肥黎影響好大,我就唔撚信佢仲笑得出。

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2020-10-31 12:19 PM 發表
1.若然話單野影響好大既,拜登父子應該出嚟表明啲資料同啲相係假既.

2. 若然話單野影響不大既,笑吓咪算囉,who cares?
影響唔大的話,trump會喺辯論會以此攻擊biden嗎?唔好玩啦

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020-10-31 12:15 PM 發表
美國全國廣播公司(NBC)昨揭露,早前網上流傳一份有關美國民主黨總統候選人拜登的兒子亨特及其在中國生意的「情報」文件,可

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201031/photo/bkn-20201031103150003-1031_00822_001_01b.jpg?20201031120943

絕對唔信肥佬會唔知,助手辭職就可以置身事外嗎?

新聞來源 ...
應該知道當撈侵唔掂,要認衰睇下拜燈收唔收貨

引用:

12 港人罪犯都變 condom 啦,不如打把,who cares???

引用:
原帖由 123火車頭 於 2020-10-31 12:44 PM 發表
毒果報章只有日期是真的
仲有,報紙真糸用紙做 🤣🤣🤣

肥佬黎正頭係人渣,又盲又聾先會信毒果

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-10-31 12:18 PM 發表
拜山集團大敗~跑喇
推凸的率先瀬野
好多👮‍♀️👮
噤得意?

拜登你晤like ?why ?邊個做,影響到你嗎?

引用:
原帖由 無諗聊聊 於 2020-10-31 01:13 PM 發表
毒果日日假新聞,你有無見過佢驚到咁?
咁多聲明、咁多道歉

呢份根本唔係香港人嘅報紙
點會係香港人嘅報紙呀!人地老闆講明為老尾而戰的

引用:
原帖由 manhoxyz 於 2020-10-31 12:26 PM 發表
毒果轉貼員講兩句?
仲去埋車版9唔撘8!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]