• 瀏覽: 1,222
  • 回覆: 29
美國全國廣播公司(NBC)周五(30日)報道,早前網上流傳一份長達64頁、有關美國民主黨總統候選人拜登的兒子亨特及其在中

黎智英竟然干預美國大選😂

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201030/bkn-20201030141117978-1030_00822_001.html

引用:
原帖由 smart889 於 2020-10-30 11:09 PM 發表
美國全國廣播公司(NBC)周五(30日)報道,早前網上流傳一份長達64頁、有關美國民主黨總統候選人拜登的兒子亨特及其在中

黎智英竟然干預美國大選😂

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201030/bkn-20201030141117978-1030_00822_001.html
肥佬會唔會被佢老美全球通緝架?

肥佬泥求神拜彿, 都要望柒朗普要贏.

引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-10-30 11:11 PM 發表

肥佬會唔會被佢老美全球通緝架?
唔啦 五角大廈直接遙控無人機 射兩支地獄火導彈滅口

黎漢姦會唔會又講多次唔好搞我屋企人

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-10-30 11:13 PM 發表
肥佬泥求神拜彿, 都要望柒朗普要贏.
民主黨 唔會善罷甘休, 一定要查當奴侵通黎門 操控選舉

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-10-30 11:17 PM 發表

唔啦 五角大廈直接遙控無人機 射兩支地獄火導彈滅口
爛果轉貼員響爛果總部開緊工,咁咪好危險?🤔🤔

引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-10-30 11:20 PM 發表

爛果轉貼員響爛果總部開緊工,咁咪好危險?🤔🤔
辭職保平安

跟手指責肥佬泥其實係中共間諜,干預美國大選。

肥佬黎又要上山掛直番 不自行了斷聲明

隊幕後大佬出來MQ9侍候你。變肥佬肉醬

美國佬小見多怪. 64頁假新聞就鬼殺咁噪.

我地香港生果報, 每日出版的假新聞都唔止64頁咁小啦. 好心你班美國人UPDATE 一下好唔好.

蘋果“日報”干預美國大選!!!

比蘋果手機勁好多

引用:
原帖由 香港奶茶飄飄 於 2020-10-30 11:29 PM 發表
蘋果“日報”干預美國大選!!!

比蘋果手機勁好多
梗係, 造王者喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]