• 瀏覽: 13,906
  • 回覆: 215
引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-10-30 07:45 PM 發表

涉嫌觸犯內地偷越國邊境罪的12名港人,被拘留於深圳鹽田第69日。前立法局議員、牧師馮智活及荃灣區議員、牧師劉志雄今日(30日)到中聯辦外,為12港人祈禱,「Lunch哥」David亦有到場。約有20名軍裝警員及便衣警員在場戒備,中聯辦門外的行人通道亦被暫時封閉。劉志雄在水馬外手持12港人透明卡拍照,有警長隨即上前詢問卡片內容..........

過去一年多來的暴亂,基督教、天主教都介 ...
十九牧師唔死無能用。

蘇格拉底:對制度不滿時,要麼離開,要麼合法改變,但無權破壞它

“we lie, we cheat, and we steal.” said Pompeo.
Snowden: “we already knew it.”

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

呢啲教內敵基督

回覆 引用 TOP

打卡完,
又回去收錢!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-10-30 07:45 PM 發表

涉嫌觸犯內地偷越國邊境罪的12名港人,被拘留於深圳鹽田第69日。前立法局議員、牧師馮智活及荃灣區議員、牧師劉志雄今日(30日)到中聯辦外,為12港人祈禱,「Lunch哥」David亦有到場。約有20名軍裝警員及便衣警員在場戒備,中聯辦門外的行人通道亦被暫時封閉。劉志雄在水馬外手持12港人透明卡拍照,有警長隨即上前詢問卡片內容..........

過去一年多來的暴亂,基 ...
社會寄生蟲又出嚟刷存在感

口講神愛世人,實質神愛殺人;口講愛人如己,實質排除異己;口講保護婦嬬,實質性侵婦嬬;口講寬恕包容,實質狹隘排他;表面到處辦學,實質從小洗腦;好事歸功教會,壞事推卸教徒。

回覆 引用 TOP

木屍應該將自己釘十字架

回覆 引用 TOP

上年黑暴殺人放火,呢2條牧師唔企出來祈禱?教會導人向善,點解會有呢D牧師,不但參與政治,仲要做D違背教會之事,影衰教會。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 16610joey 於 2020-10-30 08:08 PM 發表

影衰教會
影衰人類,絕對是出賣所有基督徒。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ifung5 於 2020-10-30 20:22 發表

牧師?都係搵兩餐啫
唔祇兩餐,係秘撈同快錢

回覆 引用 TOP

坐完監咪平安歸來囉如果誠心懺悔供出手足,一定平安喇

回覆 引用 TOP

影衰耶穌教就係呢d人

在線時間 Monday to Friday : am:11:30-pm:5:30
無乜野唔好搵我,有野都唔好搵我
3Q

回覆 引用 TOP

引用:

過去一年多來的暴亂,基 ...
罪犯,變逃犯,犯案雷雷
仲可用子去叫,你d 番鬼木屍學下中文先出黎親,咪影衰孔子,孟子
有德有才,才可叫子,幾條垃圾不知所謂

回覆 引用 TOP

和平表達訴願的方式,絕對認同!

回覆 引用 TOP

大陸坐完監咪歸來囉

回覆 引用 TOP

教會,系香港動亂推手之一

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]