• 瀏覽: 2,878
  • 回覆: 73
+4
Good News ...   

黃人唔係日日買蘋果咩 ? 又暗地裡買東方? 

最緊要員工有糧出

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2020-10-30 05:32 PM 發表
壹傳媒(00282)發盈警,預期截至2020年9月30日止6個月錄得股東應佔虧損減少約50%,主因是網上訂閱收入增加,惟...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201030/photo/bkn-20201030170034905-1030_00822_001_01b.jpg?20201030170952

由於疫情關係,荔枝嬰爛果集團今年會唔會蝕多啲 ...
黃色經濟圈毒果唔係豬籠入水架咩?

啲錢去晒邊?去晒mark simon度?

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-10-30 05:53 PM 發表
真係好撚奇怪喎, 壹全霉大樓內依家仲有幾千個員工, 呢班員工究竟有乜嘢做???
全力作文!

俾人拉多一次咪又可以升到兩蚊囉,即時打靶的話可以升到十蚊!

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-10-30 05:53 PM 發表
真係好撚奇怪喎, 壹全霉大樓內依家仲有幾千個員工, 呢班員工究竟有乜嘢做???
好簡單,去晒出假文宣囉

執 L 咗佢啦,DKLM 阻住地球轉,正仆街 😷

引用:
原帖由 豆腐魚腩 於 2020-10-30 17:49 發表
買咗毒果股票等跳樓
唔好跳住, 等肥佬叫埋供股比咗錢先。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]