• 瀏覽: 1,509
  • 回覆: 14
美國波特蘭市的反種族歧視示威,有示威者混入記者群中,企圖逃避警方追捕,但被警察發現拘捕。 有波特蘭警員指:「這班人一半不是記者,這不是記者,在那裡,拉他們出來,不是記者。紫面罩不是記者、騎單車的不是記者,若他們不是記者,拘留他們。」
事發在星期二,多名示威者在記者面前被拘捕,有人問示威者的名字。 當地示威已持續近100日,期間有記者受傷甚至...

http://news.tvb.com/world/5f5153 ... 示威者混入記者群圖躲追捕-被警發現拘捕

証實一哥鄧Sir修訂採訪條例絕對正確,
黑妓丶假妓丶暴徒無所遁形!

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-30 04:54 PM 發表
美國波特蘭市的反種族歧視示威,有示威者混入記者群中,企圖逃避警方追捕,但被警察發現拘捕。 有波特蘭警員指:「這班人一半不是記者,這不是記者,在那裡,拉他們出來,不是記者。紫面罩不是記者、騎單車的不是記者,若他們不是記者,拘留他們。」
事發在星期二,多名示威者在記者面前被拘捕,有人問示威者的名字。 當地示威已持續近100日,期間有記者受傷甚至...

http://news.tvb.com/world/5f51535c335d19e9309f65b7/美國波特蘭有示威者混入記者群圖躲追捕-被警發現拘捕
香港嘅暴動 形式
已經輸出全世界
人人都做假記者

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-30 08:46 PM 發表

香港嘅暴動 形式
已經輸出全世界
人人都做假記者
香港病毒黑記丶假記暴徒....
傳染性甚速...

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-30 11:42 PM 發表

傳染性甚速...
香港暴徒嘅招數
已經去咗美國
所以美國最近嘅美麗風景線
靚過香港

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-31 07:18 AM 發表

香港暴徒嘅招數
已經去咗美國
所以美國最近嘅美麗風景線
靚過香港
香港曱甴 終於有好處 佢令到美國本土 有美麗嘅風景線

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-31 09:30 AM 發表

香港曱甴 終於有好處 佢令到美國本土 有美麗嘅風景線
搞完人哋國家的 老美 終於有報應

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-31 09:56 AM 發表

用係香港暴亂,真出國際

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-31 09:56 AM 發表

善惡到頭終有報........
尾國狗都有今日啦!

美國 有報應呀 做咗咁多陰質事

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-11-1 06:47 AM 發表
美國 有報應呀 做咗咁多陰質事
天有眼輪到尾國佬嘆下暴亂滋味....
三位一體乃西狗睇到嗎?

引用:
原帖由 moyy 於 2020-11-1 02:22 PM 發表

天有眼輪到尾國佬嘆下暴亂滋味....
三位一體乃西狗睇到嗎?
假記者呢一招 已經失敗了

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-11-2 08:07 PM 發表

假記者呢一招 已經失敗了
呢啲咩那渣招 通通被鄧炳強一哥 搞掂佢

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-11-2 08:51 PM 發表

呢啲咩那渣招 通通被鄧炳強一哥 搞掂佢
假妓丶黑妓暴徒.......
為有全部企係度眼定定。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-30 11:42 PM 發表

傳染性甚速...
勁個肺炎

引用:
原帖由 旺季難吃的信箱 於 2020-11-5 04:46 PM 發表

勁個肺炎
真係勁過肺炎傳染得好 快

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]