• 瀏覽: 16,290
  • 回覆: 222
  • 追帖: 1
肥佬黎今次要入中國大使館先保到命  

係時候收水了,毒果已經對主人無用處,劃清界線

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-30 04:44 PM 發表

美媒為咗扶拜登上位,犧牲新聞自由!
如果 川普 連任,都係冇晒新聞自由
而家係兩害取其輕 LOL

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chichunlo 於 2020-10-30 04:45 PM 發表

特朗普落敗、肥佬黎呢條走狗唔會有好下場!!!
出賣主子, 民主黨會記佢一世, 呢次大鑊 CIA啲手段佢好清楚

回覆 引用 TOP

爛果報真是“臭名遠播”。

回覆 引用 TOP

嚴正聲明!
係都係去美國聲啦,係香港聲條毛呀,唔通係擔心亞爺用 NBC 的報導拉人封艇頂喇!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-30 04:43 PM 發表

今次係美國媒體自毀公信力。當美媒想盡辦法隱瞞,蘋果報道享特新聞。後來有美國政界引用蘋果新聞,反諷美媒唔報。今日NBC就彈出來無理取鬧。🤷‍♂️
兩個都係fake news,無分大細

件事係咪經 Mark Simon 手做架?

黎老闆助手 Mark Simon 是壹傳媒廣告總監,擔任過美國海軍情報員,中情局前僱員,傳曾是美國共和黨香港支部主席。

引用:
原帖由 starr 於 2020-10-30 04:54 PM 發表

兩個都係fake news,無分大細
點會無 肥佬被通輯, 直接影響轉貼員生計

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-10-30 04:57 PM 發表

點會無 肥佬被通輯, 直接影響轉貼員生計
做漢奸當然兩面不是人  

回覆 引用 TOP

唔通承認咩!
多餘.

別因為無法反駁我而禁止我留言
做得警察預咗殉職?
做得人你預咗會死.
咁就無咩好投訴啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 win9876432 於 2020-10-30 04:56 PM 發表

件事係咪經 Mark Simon 手做架?

黎老闆助手 Mark Simon 是壹傳媒廣告總監,擔任過美國海軍情報員,中情局前僱員,傳曾是美國共和黨香港支部主席。
是但啦, 人地指明係毒果daily 裡面點分工唔重要

回覆 引用 TOP

平果話冇, 即係有喇.

曱甴秘笈 鳩吹鳩噏                这里是中国
      721 打輸人                     This is China
      831 扮死人                 中国 - 最炫民族风

回覆 引用 TOP

生果報唔假,先係新聞。

"生果報導,生安白造" 係常識嚟!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 30-10-2020 04:41 PM 發表

証明係扮野, 用中文寫 NBC邊個識睇
肥佬黎會親自打電話向Hunter澄清及道歉,萬一Biden登基,太子復仇,肥佬黎有一百條命都唔夠死

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]