• 瀏覽: 18,619
  • 回覆: 222
+7
侵侵團隊問呢個世界邊個同中國假故仔最叻呀?Oh I heard from HK Consulate that Apple Daily is suppose to be the best in doing fake news, lets contact our CIA operative Mark Simon there.

一個偽裝做傳媒嘅間諜機構

死漢奸咁快割蓆

附件

IMG-20201031-WA0001.jpg(206.38 KB)

真係登篇聲明就唔係佢做?但以黃蟲的邏輯,要攞證據出來證明,否則每月都要去毒果門口攪事一次

吊你特9英老尾咩!!!NBC伺服器系fb~你借佢黎借肥黎做替死鬼???

台獨hi莫綺雯你個仆街死出黎啦!!你著草返加州無非系為侵助選姐!!!在黑暗中做坑渠老鼠托7呀???

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-30 04:43 PM 發表
今次係美國媒體自毀公信力。當美媒想盡辦法隱瞞,蘋果報道享特新聞。後來有美國政界引用蘋果新聞,反諷美媒唔報。今日NBC就彈出來無理取鬧。🤷‍♂️
毒果日報經常造假, 完全沒有公信力。
快點執笠。

毒果有d咩係真

畜牲先做毒果
睇下毒果轉帖員咩慘痛下場吧

引用:
原帖由 cskch 於 2020-10-30 04:28 PM 發表
美國NBC新聞網今日報道,指日前一份網路流傳關於美國總統參選人拜登兒子亨特在中國事業的64頁調查報告,可能涉及造假問題。由於其中有關涉及《蘋果日報》部份,內容嚴重謬誤,香港《蘋果日報》嚴正聲明如下: 就美國全國廣播公司(NBC)10月30日報道指,香港蘋果日報委託Christ...

https://hk.appledaily.com/resizer/HAK3k6HHOPp__BCQCCXwAqMXe0c=/1950x1097/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/6DO2UURISFEGRIMOBMJ2OHGMZA.png ...
睇完呢份垃圾報紙都要洗眼!🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

從前,有一位肥老闆專門毒害無腦讀者,特別係入世未深的年輕人!

多年來,他靠抹黑他人起家,佢個朵去到邊臭到邊,(包括呆灣,呆灣政界甚至公開譴責此肥老闆,要求肥老闆停止毒害呆灣的年輕一代)。

儍仔才會相信這份肥老闆,你係儍仔嗎?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-30 04:44 PM 發表
美媒為咗扶拜登上位,犧牲新聞自由!
黎生有你隻咁忠心既狗,真係無得頂!不如幫老闆頂罪啦!另外扶你老母咩!新聞自由唔係作文自由呀!狗鍾意睇假新聞,人唔鍾意呀!毒果留比你d智將禽獸睇啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]