• 瀏覽: 18,598
  • 回覆: 222
+7
傻普唔揾美國傳媒造假新聞嚟煮死拜登,反而揾毒果肥佬黎出手,可想而知毒果造假新聞功力連美國佬都唔係個皮!

Mark Simon話俾Christopher Balding知係蘋果日報委託寫假報告,Christopher Balding先可以爆料俾NBC知,黎智英而家話唔關蘋果事,自己都唔知Mark Simon咁做,姐係Mark Simon偷黎智英錢,同冒充蘋果日報干預美國大選,請黎老闆蘋果日報去美國控告Mark Simon盜竊兼冒充,以證清白,敢唔敢?

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-10-30 10:43 PM 發表

相信NBC仲有大把証據係手, 肥佬黎否認就啱, 証明身有屎
佢就係知道所以拿拿臨下晝就反口承認

正常人都知,一日一毒果,真相遠離我。
除左食毒果食上癮個d

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-30 04:43 PM 發表
今次係美國媒體自毀公信力。當美媒想盡辦法隱瞞,蘋果報道享特新聞。後來有美國政界引用蘋果新聞,反諷美媒唔報。今日NBC就彈出來無理取鬧。🤷‍♂️
生果和立場日日鳩吹老作新聞,破壞香港法治和自由。被人發現做假,有本事證明自己清楚。
已經fact check 咗生果和立場係假媒體,有本事就繼續鳩吹。

生果日報一直身有屎,收咗Trump 啲黑金
洗黑錢最叻

請媒體去訪問蘋果日報,Mark Simon冒充蘋果日報干預美國大選,蘋果日報黎緊會點做?告唔告Mark Simon?

引用:
原帖由 南半球 於 2020-10-30 09:24 PM 發表

肥佬你唔出聲無人話你啞㗎,
你咁踢爆左攪到TRUMP TRUMP做連任唔到情何以難堪?
好明顯肥佬而家想撐民主黨喎,因為有民主2個字囉,
共和黨無民主2個字囉。

.

.
Trump Trump is now Big Big Wok

NBC醜出世界,鳩噏大王。

蘋果一定唔做呢哋蠢事喇!

引用:
原帖由 廚房花花朋友 於 2020-10-30 11:54 PM 發表
蘋果一定唔做呢哋蠢事喇!
唔可用蠢黎形容,只可用on9更貼切。只有廢青先會信呢

如拜登勝出,就是蘋菓和肥佬黎死期。

引用:
原帖由 cskch 於 2020-10-30 04:28 PM 發表
美國NBC新聞網今日報道,指日前一份網路流傳關於美國總統參選人拜登兒子亨特在中國事業的64頁調查報告,可能涉及造假問題。由於其中有關涉及《蘋果日報》部份,內容嚴重謬誤,香港《蘋果日報》嚴正聲明如下: 就美國全國廣播公司(NBC)10月30日報道指,香港蘋果日報委託Christ...

https://hk.appledaily.com/resizer/HAK3k6HHOPp__BCQCCXwAqMXe0c=/1950x1097/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/6DO2UURISFEGRIMOBMJ2OHGMZA.png ...
肥佬黎,衣鑊野特顛佬真系落選既,你就大撚兼冚家剷了!

紐約時報開打大紀元第一槍,毒果咁快接第二槍
呢2間垃圾媒體都搞左好耐,係時候受下槍啦

自從有毒果之後,香港變得好政治化。毒果不除,香港難有安寧。😔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]