• 瀏覽: 5,936
  • 回覆: 87
+2
引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-10-30 04:29 PM 發表
柴狠當道
總好過曱甴政棍

支持何生當選。

至少唔會攬炒

唔會做好耐,要準備選特首。

首要工作,執左傷港賤台

引用:
原帖由 peter925 於 2020-10-31 10:44 AM 發表
唔會做好耐,要準備選特首。
下屆應葉劉,佢如成功執左傷港賤台,可再下一任

所以犯民—早要走,等班冚家剷霸晒啲位又亂派錢,又一事冇成,都冇得底賴,可惜犯民貪錢,貪權壞了大事正垃圾

黑社會拖馬都可以做議員
顧掂自己先啦

引用:
原帖由 paulchen 於 2020-10-31 10:54 AM 發表
黑社會拖馬都可以做議員
顧掂自己先啦
你咁話主席

有乜問題合資格就得啦。

邊個做都冇所謂

引用:
原帖由 chilawytk 於 2020-10-30 04:23 PM 發表
【Now新聞台】立法會資訊科技及廣播事務委員會,經過三次會議選出何君堯為委員會主席。多名民主派在會上,批評何君堯並非合適人選。 立法會議員(新界東)林卓廷:「寫英文律師信貽笑大方,告我連林卓廷的卓都寫錯桌子的桌字,自己身為律師在法庭裡影相,自己中學母校舊生會恥與為伍。如果他做了主持主席,對我來說是很大災難,我不相信他能持平,能夠作為委員會主席。  ...

https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/IWEeGA1N8ygrE.qlkM5akw--~A/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9MzU5O2g9MjAyO2lsPXBsYW5l/http://media.zenfs.com/zh-Hant-HK/News/now.com/L-IT-201030-13.jpg ...
黃絲莫舔肛 & 榮譽濕鳩會長方保全輸咗

引用:
原帖由 paulchen 於 2020-10-31 10:54 AM 發表
黑社會拖馬都可以做議員
顧掂自己先啦
講緊佢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]