• 瀏覽: 1,171
  • 回覆: 18
+2
美國全國廣播公司(NBC)周五(30日)報道,指早前在網上流傳一份64頁的文件,有關美國總統候選人拜登的兒子亨特和其在中...

呢份垃圾報紙真係要收皮喇要

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 1030_00822_001.html

美國隨時揾cia過黎捉肥佬黎都似,永別啦,毒果

美國好似同香港有逃犯恊議喎,但香港服完刑,才送去美國吧!

畀民主黨上場佢死梗

買定花生睇攬炒.

附件

FK3061.png(97.77 KB)

睇個劇情似是出自民進黨的模式,可能是蔡女皇想幫浸浸連任,由外圍媒體帶風向再轉回美國國內發颷。

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-10-30 03:36 PM 發表
買定花生睇攬炒.
呢鑊花生真係要訂返幾包返嚟

肥佬黎玩咁大, 搞老美?

唔係「作新聞」人人咁有經驗,其實都可以係專門行業,有機會吸引好多生意 

有咩問題?寫報告而唔係作報告.唔通啲藍屍以為人人好似佢地咁人講乜佢信乜?

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2020-10-30 15:52 發表
有咩問題?寫報告而唔係作報告.唔通啲藍屍以為人人好似佢地咁人講乜佢信乜?
你說的是黃絲吧,咩831死左幾多人,咩少女比警察推落海,咩三峽大壩崩潰,咩中國發生糧荒,咩中國新冠死左幾十萬人...
呢地On9新聞你們信到9成9。

引用:
原帖由 kangzhenkun 於 2020-10-30 04:00 PM 發表

你說的是黃絲吧,咩831死左幾多人,咩少女比警察推落海,咩三峽大壩崩潰,咩中國發生糧荒,咩中國新冠死左幾十萬人...
呢地On9新聞你們信到9成9。
乜啲黃絲有好似啲白痴藍屍咁差佬講乜信乜咩?really??

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-10-30 03:30 PM 發表
畀民主黨上場佢死梗
好快交人

養隻狗,點知隻狗咬返自己😂 仲有化農功。

最搞笑係自己咬返自己

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]