• 瀏覽: 17,380
  • 回覆: 160
+6
香港的暴徒文明
The Thug Civilization of Hong Kong

想重現《老蘭人踩人》多人死傷慘重事件嗎?
這地方絕不合適多人聚集。
不要再張節日變悲劇。

等睇連登撐手足指定動作-推及豬公仔
我依家先知一個「推」字咁重要
曱甴認為打一個推字就可以控制全香港,呢個行為仲白痴過送頭

又Endgame?

盡量拉多啲啦!每次聽到有黑暴曱甴落網我都好開心!

駱惠靈又可以捉人去國安公署,感恩!🙏

新一批負責做condom既手足又可以直入監獄。

全部終生監禁

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 30-10-2020 11:18 發表
香港警察,無懼曱甴
無左大陸遊客,班人失業,所以好得閒出黎搞事。

引用:
原帖由 marcominnie 於 30-10-2020 14:34 發表
全部終生監禁
上層社會風光無限,可惜港青上流困難,難到要走上街暴動!
這個殺人社會沒有希望!

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-10-30 02:43 PM 發表

上層社會風光無限,可惜港青上流困難,難到要走上街暴動!
難上流定懶呀? 人人手揸iPhone 年年日本旅遊

又要叫人出嚟送頭

引用:
原帖由 marcominnie 於 30-10-2020 14:44 發表

難上流定懶呀? 人人手揸iPhone 年年日本旅遊
班年輕人嘆慣,話唔要做樓奴,其實只不過係藉口,等自己個心舒服啲,唔洗比班成功有樓人士比下去。
成功既人愈成功,最終買晒啲樓,買埋你果份,炒到貴一貴,彰顯自己富貴,不過最終係一層比一層更大的泡沫幻象,經不起時間的洗禮,就會跌下來。
雨傘革命係第一彈,黑暴兵團係第二彈,肯定重有好多彈,等你地回歸到合理水平。
有學者話要回歸到打工20年能買一層樓的情況。
我地放長雙眼慢慢睇啦!

阻著我執屍,打七你班含家剷

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]