• 瀏覽: 28,180
  • 回覆: 293
  • 追帖: 3
+18
其實境外嘅控制好咗,境內嘅應該問題不大

引用:
原帖由 auceo 於 2020-10-30 04:11 PM 發表

坐在權力核心的人九成過六十,他們核下不少紅偉兵吧。
下屆應該輪到香港黑暴呢班黃毀兵

引用:
原帖由 benben999 於 2020-10-30 03:49 PM 發表

到時連累番大陸又出現第四波, 香港政府D官死晒都賠償唔番
唔洗問責怕什麼

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-10-30 04:16 PM 發表

下屆應該輪到香港黑暴呢班黃毀兵
邊個做都係做拉綫公仔

香港政府唔係厚顏無恥到夠膽向大陸要求通關呀,人哋控制疫情下咗咁多功夫,真係啋你都on 9

堆封關黑心芋死咗去邊?

引用:
原帖由 au264 於 2020-10-30 04:19 PM 發表
香港政府唔係厚顏無恥到夠膽向大陸要求通關呀,人哋控制疫情下咗咁多功夫,真係啋你都on 9
有人向你討飯吃你一定給嗎?

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-10-30 02:45 PM 發表

我又唔係咁睇,做左核酸先比過關就無問題啦!!仲有衣家大陸政府愛民如子幾個人中招就全省強制檢測咁樣睇好多中港家庭相隔兩地大陸政府好可能會考慮埋佢地,你估香港班又廢又暗黃(最L憎食環果個廢官)既官呀?(除左鄧一哥)
愛民如子?曲線?
D官怕出事,所以幾單都全部強制驗
睇下武漢幾多人落馬,幾多人坐牢
如果為左d中港家庭就做,出左事佢地負責,但中港家庭會幫到佢地政積?唔會
講咩愛民如子,你要記住呢份係工,同香港班官員無分別,分別係角色唔同,但都係只會以自己利益為先既官
做左咁多年人仲信有好官,你都幾天真
我肯定唔會通關,除非清0

引用:
原帖由 auceo 於 2020-10-30 04:11 PM 發表

坐在權力核心的人九成過六十,他們核下不少紅偉兵吧。
當然!

現在權利核心~

當年正是根正苗紅的 革命小將!

對革命無限的熱誠!

對黨無比忠誠!!

都是毛主席的 好戰士 好學生!!!

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-10-30 04:15 PM 發表

高棺糧準薪高點會知民苦🤔🤔
同 D 垃圾議員一樣,津貼福利好多野可以申報。 搞EVENT申請 10 皮, 落袋 9.9

淋病政府無鬼用,實務做唔到,凈係識搵著數,成日要求中央政府推行啲惠港政策,真係醜死人!

引用:
原帖由 yp123 於 2020-10-30 04:42 PM 發表

同 D 垃圾議員一樣,津貼福利好多野可以申報。 搞EVENT申請 10 皮, 落袋 9.9
難為市民 吊鹽水🤔🤔

歎慢板 ,船頭驚鬼船尾驚賊 這兩句很對! 應做唔做! 一句基於人道立場!日日百幾個人中,要硬唔硬! 下下 自願! 阿水去咩.......一班官 ,日日安穩過日子 ,個個月準時出糧,點會急丫...7個月!什麼科技?完全沒有?7個月丫!你地班創科部門 做緊什麼? 用一大堆錢?做什麼出來??就係日日 講 洗手 用口罩 保持距離 來緊好緊要 要做好d ,錄音機這樣 ,香港政府d官 真好做 。

引用:
原帖由 benben999 於 2020-10-30 03:48 PM 發表

到時連累番大陸又出現第四波, 香港政府D官死晒都賠償唔番
驚咩?我地有3萬個警察係度保護香港人!

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-10-30 01:15 PM 發表

咪係,之前青島奶野好似即炒兩個
絕對 ,真係未聽過 炒人! 唔做唔錯!就係香港的特色 ,寧願唔做,都唔好做錯 ..做完等退休

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]