• 瀏覽: 29,418
  • 回覆: 250
  • 追帖: 1
+9
真真正正替美國政府做嘢嘅我估美國政府一定會保護,呢幾件只係自己送上門做爛頭卒。

入到去咁順攤離開,唔似呢班人嘅性格喎,應該要拒絕離開,瞓地抗議,有需要時替佢老美裝修吓間領館,睇美國人點處理,大家都講人權,美國唔係咁絕係嘛

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-30 09:32 AM 發表
前學生動源召集人鍾翰林被指周二欲進入美國駐港領事館尋求政治庇護,但在進入前遭警方拘捕。據《美國之音》報道,當日除鍾翰林外,還有另外四人結伴進...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201030/share_2020103007065081334.jpg

《美國之音》訪問了二十歲、在美國出生、擁有美國公民身分的王同學。王 ...
佢地嘅安全屋,正名係「曱甴黑暴唔安全屋」😂

美主都唔會養無用O既狗... 
你班黃絲真係以為佢係愛護動物協會咩? 
咁多年挑起咁多戰爭, 
殺左咁多人... 
只有白痴仲會當佢係好人... 

引用:
原帖由 鼠貓 於 2020-10-30 09:45 AM 發表

冇嘅,仲有保持聯絡,老美仲出咗聲要求放人...咁囉
保持通話。。。。。。拍戲咩🤔🤔

引用:
原帖由 鼠貓 於 2020-10-30 09:45 AM 發表

冇嘅,仲有保持聯絡,老美仲出咗聲要求放人...咁囉
留電話:下次有job再叫你啦!

引用:
原帖由 384 於 2020-10-30 10:10 AM 發表

佢地嘅安全屋,正名係「曱甴黑暴唔安全屋」😂
品牌個名叫[來來]

照估計,果12件傻仔應該都係比美領拒絕所以要偷渡

曱甴連自己係廁紙用完即棄都唔知道

被遺棄的四隻狗

港美聯手送暴徒,港獨分子去國安處

引用:
原帖由 Felix$$$ 於 2020-10-30 09:38 AM 發表
比老尾用完即棄,哈哈哈😂😂😂😂😂
老美從未用過,鐘某係自薦

踢四個condom出來, 跟手就遣責警方拉人, 抽足曬水, 班曱甴只能被人消費

美爹話曱甴仔係自僱人士,幫你唔到啦!

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-10-30 09:55 AM 發表

恒生大學學生;多次參與暴力抗爭活動;染上吸食大麻毒癮,無法自拔;出生于美國加州聖荷西市聖塔克拉拉縣;被控去年6月12日在夏慤道非法集結、6月21日在灣仔警察總部正門外牆處噴漆刑事毀壞,以及8月27日在黃大仙環凰街秀芳商場外管有危險藥物。

被控去年6月12日在夏慤道非法集結、6月21日在灣仔警察總部正門外牆處噴漆刑事毀壞,以及8月27日在黃大仙環凰街秀芳商場外管有危險藥物(現場被搜 ...
呢啲揸住外國護照係咪想犯法後可以一走了之?🤔🤔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]