• 瀏覽: 18,637
  • 回覆: 371
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 apmichael 於 2020-10-30 08:01 AM 發表

廉署有熱線、勞工處有熱線、食環署有熱線,點解國安處唔可以有
為反而反

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

只有身有屎嘅人先會驚報料熱線

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
引用:
原帖由 apmichael 於 2020-10-30 08:01 AM 發表

廉署有熱線、勞工處有熱線、食環署有熱線,點解國安處唔可以有
泛民可能話999都應該要取消

回覆 引用 TOP

泛民,黑暴自己篤傻仔鐘灰就得?黃C特色。

回覆 引用 TOP

呢個時候,都唔系搞好經濟民生,仲搞咁多嘢。
唔爭氣。

回覆 引用 TOP

黑暴未日

引用:
原帖由 catforyou 於 2020-10-30 07:58 AM 發表

《港區國安法》實施至今接近4個月,消息指警隊國家安全處擬設立報料熱線,最快11月推出,讓市民舉報危害國家安全情報。由於資料敏感,熱線不會有人接聽,報料人身份會被保密。公民黨黨魁楊岳橋指,港府未能專注戰勝疫情,已急推「督灰」工具,質疑其居心何在。民主黨立法會議員涂謹申憂慮,做法令香港不再自由,削弱人與人之間的信任,認為將產生「寒蟬效應」。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5581618/org/b67937dfefdadaf727b6f15ba2bf8821.jpg/-xi_JLEqjb3RnXskBQWpk98ofR3sOu-EFqqhWhaqoVo?v=w1280r16_9 ...
罪案舉報熱線存在已久,今次只加多一項,有何問題!只有想犯/已犯的人才害怕!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 catforyou 於 2020-10-30 07:58 AM 發表

《港區國安法》實施至今接近4個月,消息指警隊國家安全處擬設立報料熱線,最快11月推出,讓市民舉報危害國家安全情報。由於資料敏感,熱線不會有人接聽,報料人身份會被保密。公民黨黨魁楊岳橋指,港府未能專注戰勝疫情,已急推「督灰」工具,質疑其居心何在。民主黨立法會議員涂謹申憂慮,做法令香港不再自由,削弱人與人之間的信任,認為將產生「寒蟬效應」。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5581618/org/b67937dfefdadaf727b6f15ba2bf8821.jpg/-xi_JLEqjb3RnXskBQWpk98ofR3sOu-EFqqhWhaqoVo?v=w1280r16_9 ...
泛暴耳完怕篤灰生意被搶。

回覆 引用 TOP

西奴賣國賊反對的就系做啱了

回覆 引用 TOP

點解唔可以有熱線 

在線時間 Monday to Friday : am:11:30-pm:5:30
無乜野唔好搵我,有野都唔好搵我
3Q

回覆 引用 TOP

你地成班都未拉驚乜啫

回覆 引用 TOP

識驚未
走得好走啦
犯民班仆街 要還啦

回覆 引用 TOP

黃畜一向鬼打鬼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ChatLaw 於 2020-10-30 08:35 AM 發表

蘋果日報都有報料熱線喎
又係喎, 呢幾隻狗唔知幾時到毒果度吠呢.

回覆 引用 TOP

泛民驚就去釣魚啦。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]