• 瀏覽: 20,670
  • 回覆: 371
+3
泛民手法, 泛民思維, 泛民理論:
因為, 所以、誇張、失實、似是而非、 語言式洗腦後.....誤導社會!

報料 = 篤灰
篤灰 = 文革

2019青年殘腦運動, 就是在這等層次的低劣政治教育中, 而育成的了!

記住,以後所有新聞界,報業之內容中,
也請不要再加入甚麼 "報料熱線",
否則在犯民的理論定義中,
你們全都是文革!
明未?

香港政治?
香港泛民下的政治?
我挑!

成班都有嚴重政治精神病, 盡快求診吧!
唔好再教壞下一代啦唔該!
腦殘!

就係要篤你地班漢奸呀,驚呀?

非常支持!你犯人怕乜嘢啊!你可能有好多衰嘢所以怕俾人篤灰囉!

引用:
原帖由 catforyou 於 2020-10-30 07:58 AM 發表
《港區國安法》實施至今接近4個月,消息指警隊國家安全處擬設立報料熱線,最快11月推出,讓市民舉報危害國家安全情報。由於資料敏感,熱線不會有人接聽,報料人身份會被保密。公民黨黨魁楊岳橋指,港府未能專注戰勝疫情,已急推「督灰」工具,質疑其居心何在。民主黨立法會議員涂謹申憂慮,做法令香港不再自由,削弱人與人之間的信任,認為將產生「寒蟬效應」。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5581618/org/b67937dfefdadaf727b6f15ba2bf8821.jpg/-xi_JLEqjb3RnXskBQWpk98ofR3sOu-EFqqhWhaqoVo?v=w1280r16_9 ...
舉報犯法者,係良好市民會做既事情

唔知有無人篤咗我老婆😭😁

引用:
原帖由 catforyou 於 2020-10-30 07:58 AM 發表
《港區國安法》實施至今接近4個月,消息指警隊國家安全處擬設立報料熱線,最快11月推出,讓市民舉報危害國家安全情報。由於資料敏感,熱線不會有人接聽,報料人身份會被保密。公民黨黨魁楊岳橋指,港府未能專注戰勝疫情,已急推「督灰」工具,質疑其居心何在。民主黨立法會議員涂謹申憂慮,做法令香港不再自由,削弱人與人之間的信任,認為將產生「寒蟬效應」。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5581618/org/b67937dfefdadaf727b6f15ba2bf8821.jpg/-xi_JLEqjb3RnXskBQWpk98ofR3sOu-EFqqhWhaqoVo?v=w1280r16_9 ...
好明顯,
呢班亂港犯民
好驚俾🐖隊友篤灰!
平生不做虧心事,
半夜敲門也不驚!
做得衰嘢多
人生不好過

引用:
原帖由 威廉PO 於 2020-10-30 08:16 發表
手足互篤。。。
篤灰係唯一出路

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-30 06:07 PM 發表
怕條L咩!報料?有幾多成係堅呀?係又報唔係又報,國安比班藍友搞到好唔得閒
咁你去嘈逃緊生啦

身家清白,有咩好驚?只是身有屎那批人就從此無覺好瞓嘞. 

引用:

呢班柒頭真係服L咗佢,講歪理唔L面紅,唔L怕俾天收。

黃絲犯氓為何獨怕國安局熱線!

民主黨班畜牲真係好驚比人篤篤下成個黨都被抄家, 早知今日何必當初.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]